Demiurg Публикувано Април 12, 2007 Публикувано Април 12, 2007 Ето тука едно филмче от завода на Ken Smith, с водещ - самият той. Доста обяснения за целия производствен процес. 130МБ, около 50 мин. mms://207.58.198.50/video_06/webcast_3149/webcast_3149_high.wmv ------ Знам че линка е странен, ама го хванах от един сайт и го дръпнах с Flashget. Цитирай
7thString Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 mms=microsoft multimedia server. нямало е нужда да го теглиш, направо се отваря в медиа плейър Цитирай
Svet Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Много е добро..на моменти малко отегчително, но такъв е процеса и така трябва да се прави Аз лично мого се кефя на такива филмчета...трябва да се показват по често Цитирай
Svet Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 абе да ти кажа чесно бих се пробвал...дори да не е за постояноо предполагам че ще ми е кеф да се занимавам с това... и също да ги тествам.. Цитирай
7thString Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Трябва ти техника. Инак мамата си джаса ако мислиш да режеш с трионче Наскоро ми се поврреди ъглошлайфа и трябваше да режа една пуста тръба с ножовката. Ей, да не казвам тва дето ми е на езика... Цитирай
Nikifena Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Благодаря за линка !! пуснах го да се сваля тази вечер Леко встрани от темата, но ето едно клипче как Майк Солдано прави неговите усилватели : Цитирай
Tannen Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Как го сваляш? На мен ми дава, че е грешен адреса...тегля с гетрайт... Цитирай
разбойник Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 Мота само да добавя, че Кен Смит е имал успешна кариера като студиен бас китарист, преди да започне да произвежда инструменти. Също така е модифицирал собствените си басове в продължение на години в търсене на едно или друго. Благодаря за линка, интересно е! Цитирай
Recommended Posts