Koobenot Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 Парчето е смесено от мен, очаквам коментарите ви. 5 Цитирай
Demiurg Отговорено Септември 30, 2019 Отговорено Септември 30, 2019 Доста приятен power ! Браво на групата ! Относно звука - харесва ми много, но нали все трябва да кажа нещо, ще се опитам да съм аналитичен: - Много ми харесва, когато басът се чува, а още повече - когато има какво да се чуе. Тук баса е могъщ, но малко доминира над ритъм- китарите. На мен лично като басист така ми харесва повече, но заради общоприетите клишета може би трябва да го върнеш една идея надолу, или да вдигнеш ритъм китарите една идея. - Вокала е прекалено напред за мен. Тоя пич пее убийствено, но аз лично не си падам по високи вокали, така че това може да не го взимаш под внимание. За стандартите на стила мисля че е Ок. - Чинелите са ти по-назад, откъдето ти липсват високи като цяло. Барабаните са си наред, само чинелчетата леко нагоре, за блясък ! Като цяло, на 3-то слушане - прекрасно е, по световен стандарт ! Могъщ, стегнат и динамичен звук ! Прекрасна работа - и твоя, и на групата ! 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Октомври 1, 2019 Автор Отговорено Октомври 1, 2019 @Demiurg Благодаря за оценката. Баса идейно го дръпнахме по-напред, за да се чуят пръстите на тоя човек, а и след ревизия на по-ранните версии на микса момчетата си искаха повече бас. За гласът е горе-долу същата работа. Колкото до чинелите, напълно съм съгласен за тях, ще пробвам през уикенда да ги изкарам още малко, осбено краш-а и ще пусна нова версия. Поздрави! Цитирай
lyu_records Отговорено Май 5, 2020 Отговорено Май 5, 2020 (Редактирано) То добре, че е баса и сте го дръпнали, другото се чува! Кирчо мама ти си велик великан! Редактирано Май 5, 2020 от lyu_records Цитирай
Recommended Posts