Member99 Публикувано Септември 15, 2019 Публикувано Септември 15, 2019 Здравейте, Бихте ли могли да ми препоръчате добър "майсто" в ремонта на грамофони за град София? Преди няколко дни си купих грамофон Telefunken w248 HiFi и автоматичното му преместване на рамото не работи. Просто леко тръгва да захожда към плочата при стартиране и после спира. Същото е и при връщане за изключване. В единственото клипче, което намерих, в ютуб, за този модел грамофон, всичко се случваше напълно автоматично. Трябва да споделя, че съм абсолютно нов в темата с грамофони, усилватели и т.н. и това ще ми е първи грамофон. Когато ми демонстрираха машината всично си изглеждаше наред, свиреше доста добре и това не ми направи впечатление, а като се изключи един дефект по капака, тя изглежда като нова. Ще съм благодарен за мнения! Цитирай
ciriljhonson Отговорено Септември 17, 2019 Отговорено Септември 17, 2019 Пробвай да зададеш въпроса си тук: https://www.sandacite.bg/forum/ Цитирай
Recommended Posts