Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Hi!!!

Ами Китарата ми е тази:

http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0325000550

(Не с тия артове по нея, ами Махагоновия Fat HSS!Имаше го в сайта, но явно са го кътнали???)

Както и да е! това няма значение за въпроса ми!? :blink:

....Абе няма, няма, ама го написах??? :cheers2:

Идеята ми е да си купя нек-адаптер за него и съм се спраял на ето този:

http://www.stevesmusiccenter.com/DimarzioDP186.html

Въпросът ми е струва ли си парите моята идея!!!

Приемам и др. предложения, но обосновани!!!

Ако може по-бързи отговори??? ;)

Благодаря!!!

Greets!

Отговорено

По мое впечатление това е адски звънлив адаптер, което е и хубаво и лошо- зависи от гледната точка. Дали си струва зависи единствено от звука, който търсиш. Определено димарцио няма да си позволят да пуснат скапан адаптер.

Отговорено (Редактирано)

O.K. ами ефекта който търся е по-голяма плътност при солиране и естествено повече хъс, тъй като сегашния ми Neck (този с който ми продадоха китарата) , звучи по-слабичко ( и като volume, както и намалява гейна на дист-а ), за разлика от двoйния заден Dunkan Designed! И някак си не ми се връзва да пуцам сола с него? :unsure:

Като икл. факта, че има разлика в намотките на адаптрите и това, че двата сингъла не могат да се сравняват с двойния отзад, по принцип как тр. да звучи един Neck в сравнение с Bridge position, защото това не ми е напълно ясно???

А и ако имате предложения за др. модели??? Добре дошли!!!

Greets!!!

Редактирано от Mladen
Отговорено

в такъв скучай ще ти свърши идеална работа

те сток синглитена скуаерите са трагични, не може ид а става дума да свириш сола с тях

за чиста китара горе долу стават ама......

грабвай димарциото и не му мисли :unsure:

Отговорено (Редактирано)

:unsure:^_^

Т'ва исках да чуя!!! (По-скоро да прочета!!!)

^_^

Greets!!!

Редактирано от Mladen
Отговорено

Значи аз съм с подобен модел,пак 2-на намоткам,мога да ти кажа че това което търсиш като звук ще го намериш.Н все пак ти препоръчвам да отидеш на страницата на Сеймър-Дънкан и си дръпнеш семпъл за да го чуеш горе долу дали ще ти хареса.Но според мен си заслужава.

Отговорено (Редактирано)

Според мен е много добър избор за нек позиция. Липсата на баси в самия адаптер ще се компенсира от позицията на самия адаптер (нек).

А изразените високи в адаптера ще доближат крайния резултат към звънливия Фендер-ски тон (и особено този на Фендерите с мапъл нек). Според мен ще е много сполучлива комбинация адаптер/позиция!

Слагай без да му мислиш и кажи резултата!

:)

Редактирано от visiondann
Отговорено

Само малка добавка от мен ... този адаптер е на neck и middle на новата signature серия на Andy Timmons. Китарката е махагоново тяло + мейпл/палисандър.

Въпрос на вкус но за мен по-добра препоръка за як тон от Анди няма - ползвай последния му албум за справка. Между другото точно парче от там с тоя адаптер на neck е сложено и като семпъл на Cruiser neck на сайта на DiMarzio.