Rezachka Публикувано Септември 4, 2019 Публикувано Септември 4, 2019 Това представлява главата на грифа. Искам "излишната" част от фретборда да я направя в черно, като главата (и тялото). Ето така. Тук просто съм положил една черна хартийка под струните. Какво да ползвам, което да не е перманентно, за да може да се върне оригиналния вид на китарата? През ум ми минава примерно парче от някакво черно гланцово фолио. Лак за нокти безопасно ли е (за дървото) да се ползва? Цитирай
svet.k Отговорено Септември 4, 2019 Отговорено Септември 4, 2019 Черно фолио можеш да вземеш- самозалепващо, после няма проблеми при свалянето. Цитирай
Rezachka Отговорено Септември 5, 2019 Автор Отговорено Септември 5, 2019 Хрумна ми една идея, тъй като в гаража имам една черна самозалепваща велурена лента... Мисля че ще пасне добре там, освен да скрие тази част от фретборда, и да заглушава звъненето на струнтие, за което някои си слагат примерно ластик за коса там, или специално за това приложение - Fret Wrap. Проблема обаче е, че велурената лента не е толкова дебела, и трябва да подложа нещо под нея, или няколко слоя... Цитирай
Recommended Posts