RockoBG Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Ако някой знае, как може да се добера до Видео Варианта на това изпълнение, ще съм му много Благодарен и Задължен! Трябва да стане. Що не си казал да се разтърсим? Цитирай
papo Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Луд ли си, "изложили", това по мое мнение е най-доброто лайв изпълнение от целия конкурс! Въртя си го редовно, още от тогава, не знам дали знаеш, но (задено с Дредлокз) бяхте любимата банда на агенцията-организатор . За жалост журито реши друго... Благодаря ти! За "Любима Банда" да сме били на някой не знам Това беше Първото и Последното ни показване на Live Ние дори не направихме повече от 3 репетиции тогава и това си личи доста :wall: A Prose си беше студиен проект, просто през 2001 си пробвах DIGI 001 у нас как ще стане Тогава записахме 4-5 песни,които така си и останаха нечути от много хора. Ако някой знае, как може да се добера до Видео Варианта на това изпълнение, ще съм му много Благодарен и Задължен! МНОГО СТЕ ЯКИ ОЧАКВАМ ДА ЧУЯ ОЩЕ НОВИ НЕЩА НА ВАША ТА ГРУПА Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 20, 2007 Автор Отговорено Април 20, 2007 (Редактирано) http://www.myspace.com/aparabola Тук пуснахме още една песен на A Parabola - Let You Go. Песента е записана и смесена в домашното ми студио през 2004г. Редактирано Април 20, 2007 от BlackCorsair Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Кефят много нещата на А Парабола, другия сайте не се отваря и не можах да чуя ... Много интересни и свежи неща наистина! Евала!! Цитирай
alrock Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Евала Чочо. Нещата са много яки. Пускам ги тук на колеги и приятели и хората много ги харесват. Поздрави. Цитирай
Telerig Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Винаги съм казвал, че това е една от любимите ми БГ банди които по нищо не личи, че са БГ. Чочо в първия сайт нещо не можах да чуя и аз парчетата има някаква мизерия...в майспейса си вървят всичко е ок. Поздрави! Цитирай
wessy Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 Но записа от концерта е готин определено. На мен любимци ми бяхте вие и едни пичове от Бургас или Варна с дет вокалист, пауър вокалист и женски хор. Valley of Shadows - много добра банда бяха ... бях им басист за малко вокалистките са от Силует, дет-вокалът, барабанистът и соло китаристът от Revenge project и другите не свирят в други банди Цитирай
wessy Отговорено Април 22, 2007 Отговорено Април 22, 2007 а за A prose ... просто нямам какво да кажа една позната ми беше дала парчетата преди години още и много им се зарадвах Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 ...ам вече е факт и myspace страничката на A Prose пуснахме и нова песен "Phoenix Cry (Rainy Version)". ...приятно слушане ! Цитирай
synchu Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 аргххх .... не мога да отварям МайСпейс от известно време насам...ще отложим до довечера значи... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Вчепатлен съм. Този глас наистина звучи интернационално, говоря за "А проуз". Въобще, имало смисъл да се прави музика, па било и без идея за възвръщаемост. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 Въобще, имало смисъл да се прави музика, па било и без идея за възвръщаемост. ...възвръщаемост ... ...няколко топли думи от непознати - стигат... ...отдавна всеки по свойта пътека е тръгнал... ...правим музика рядко...само за удоволствие е... ...то Кефа е движеща сила, но вече Песимизма го събаря... ...нови песни все по-рядко се раждат - вече... Цитирай
Recommended Posts