kolio_k Публикувано Април 7, 2007 Публикувано Април 7, 2007 Парчетата за записани на концерт-трибют за Джако Пасториъс.Записа не е лош като за лайв barbary-coast continuum Ще се радвам ако ви се хареса п.п.Басиста свири много приятно(...е надявам се не само той ) Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 (Редактирано) в такъв бар ми се ходи дето има такава музика и има мацки...като пийна 3 бири и ми става много приятно в такава обстановка... редакция: само дето новия закон за алкохола и книжките нещо не ми допада,но пък е за добро да го ЕВА... Редактирано Април 7, 2007 от rocker_vn Цитирай
bigjav Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 (Редактирано) Еваларка отсекъде! Кажи, ако обича6, каква е китарата и как е ръгната (кубе, ефекти)? На солото изполва6 li някакъв вън6ен драйв или е този на кубето)? Сенкиу вери мъч и огромен респект за музицирането! Редактирано Април 9, 2007 от bigjav Цитирай
kolio_k Отговорено Април 9, 2007 Автор Отговорено Април 9, 2007 Много ви благодаря(rocker_vn,Mephistofel,bigjav)за добрите отзиви.Радвам се че ви е допаднало @bigjav Китарата беше тази А именно къстъм страт(Диката) с електроника Бартолини кубето ако не се лъжа беше това Горното от двете(използвам него когато ходя на гогове без кола) А ефектите са тези Само големия куфар,драйва на този запис е TC Electronic Vintage distortion Цитирай
Fashion Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Супер е. Много добре звучи. Това микса от пулта ли е? Цитирай
kolio_k Отговорено Април 9, 2007 Автор Отговорено Април 9, 2007 Благодаря ви много .Да ,микса е от пулта Цитирай
Свилен Бас Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Континуума малко напрегнато ми звучи (не усетих пънкарията и непредвидимото, което струи от Джако - искам да кажа, че Джако винаги на концерт е готов да сбърка и да се справи след това добре със създалата се ситуация, а вашият басист май не е бил подготвен за грешки - надявам се ме разбираш правилно ), а другото парче и без това не ми е от най-любимите, а и не съм фен на трибютите, особено ако са на скъпи за мен неща, но иначе са приятни де - биват, биват Цитирай
PlamenM Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Би ли споделил каква е електрониката Бартолини? Цитирай
ililst Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Мхого е гот! Така лежерно- екстра! Цитирай
kolio_k Отговорено Април 10, 2007 Автор Отговорено Април 10, 2007 @taka li e? - a taka,PlamenM,ililst,indy Много ви благодаря за отделеното време и за отзивите .Радвам се че ви допада(на кой повече на кой по малко) Не знам точно модела на адпторите,отдавна вече не се произвеждат и в нета не мога да открия много по въпроса. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Супер,Коко!Любими парчета Джакови са това,много гот сте ги изсвирили! Ние с триото правим Havona и Jazz Punk,естествено басиста е заклет фен! Владо Цитирай
Recommended Posts