kolio_k Публикувано Април 4, 2007 Публикувано Април 4, 2007 Последните детайли по китарата бяха довършени днес от мен(в смисъл смяна на ключовете с Шперцел).Китарата представлява тяло от Блейд и гриф на Диката(страшно удобен),електрониката е Фендер и С.Д.Тялото е алдър,а грифа мейпл с абаносов фингърборд Правена е за Франсиз Колета(бившия ми учител по китара и много готин студиен китарист).Той я искаше доколкото е възможно същия гриф като на моя къстъм страт(пак Диката),който много му допадна. моята е в средата Ето и два семпъла,които записах набързо Crunch-93 drive-90 Струните са окаяни след всичкото слагане и махане докато настройвах акцията и тн.Записа е правен с следното Китара,Меса Буги студио 22(и неговия драйв),кондензаторен мик Аудиотехника,Саундкарта E-MU 0404 USB.Умишлено няма никакви корекции и ефекти,звука е напълно суров и не обработен Цитирай
ho6imin Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 Коле,тъкмо щях да те питам какво стана с Блейда и ти ме изпревари.Много гот си звучи китарката!Възможно ли е да запишеш нещо само на клийн канала,изреждайки 5-те позиции на страта!Много ще съм ти благодарен!Поздрави! Цитирай
kolio_k Отговорено Април 6, 2007 Автор Отговорено Април 6, 2007 Ще се постарая да намеря в най скоро време да врътна семплите Цитирай
Recommended Posts