necrony Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 (Редактирано) Много мразя празните приказки по форумите.. и хората, които пишат само ей така да си изкажат тяхното си мнение.. да направят милион отговори и да са най-великите.. Евала на vihro, който винаги помага с компетентно мнение и никога не пише за щяло и нещяло. Аз от темата научих интересни неща и си направих изводи, също така реших, че ще взимам направо Кобра. Редактирано Ноември 24, 2007 от necrony Цитирай
vihro Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 , също така реших, че ще взимам направо Кобра. И няма да сбъркаш,а най-добре и да се пробва всичко налично.Дълго време Ямаха ми бяха страшно удобни педали,но с все повечето свирене и желанието да се изсвирят съвсем чисто някои по-трудни неща,разбрах,че за моите крака Ямаха са ми прекалено меки....както и да го регулирах,махнах веригите и си направих по-леко задвижване от ленти,последва лек прогрес в свиренето ми,но нещата си дойдоха на местото като си взех Елиминатора.В бъдеще смятам да си взема и новия лентов модел на Кобра,на който му се отварят леглата на лагерите,поне като гледам как се развива свиренето ми,мисля че той ще ми е по-подходящ от Елиминатора.Така си мисля.Лошото е,че тези модели все още се срещат рядко и не съм сигурен дали въобще ги внасят в БГ.Дори в интернет-магазините продават стария модел. Но пробвай и двете,в магазина на Динакорд имат няколко модела на Ямаха,а в Благоевград зная че има Кобра в наличност.Дори да са ти далече и двата града,тази инвестиция е супер важна за всеки барабанист,поне аз така мисля и да се дадат малко повече пари за пътни,в никакъв случай не е лоша идея,а точно обратнотоКакто и да се съберат малко повече пари за удобния педал Успех от мен Цитирай
axel Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 (Редактирано) Такова "допълнение" наистина съществува,но то е за моделите от 8210 нагоре,демек за всички без 7210. Грешка,току що видях че има и за 7210,модела е DFP7210S Редактирано Ноември 30, 2007 от axel Цитирай
Recommended Posts