Jump to content
Българският форум за музиканти

Yamaha Fp7210 "допълнение"?


Recommended Posts

Много мразя празните приказки по форумите.. и хората, които пишат само ей така да си изкажат тяхното си мнение.. да направят милион отговори и да са най-великите.. Евала на vihro, който винаги помага с компетентно мнение и никога не пише за щяло и нещяло. Аз от темата научих интересни неща и си направих изводи, също така реших, че ще взимам направо Кобра.

Редактирано от necrony
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

, също така реших, че ще взимам направо Кобра.

И няма да сбъркаш,а най-добре и да се пробва всичко налично.Дълго време Ямаха ми бяха страшно удобни педали,но с все повечето свирене и желанието да се изсвирят съвсем чисто някои по-трудни неща,разбрах,че за моите крака Ямаха са ми прекалено меки....както и да го регулирах,махнах веригите и си направих по-леко задвижване от ленти,последва лек прогрес в свиренето ми,но нещата си дойдоха на местото като си взех Елиминатора.В бъдеще смятам да си взема и новия лентов модел на Кобра,на който му се отварят леглата на лагерите,поне като гледам как се развива свиренето ми,мисля че той ще ми е по-подходящ от Елиминатора.Така си мисля.Лошото е,че тези модели все още се срещат рядко и не съм сигурен дали въобще ги внасят в БГ.Дори в интернет-магазините продават стария модел.

Но пробвай и двете,в магазина на Динакорд имат няколко модела на Ямаха,а в Благоевград зная че има Кобра в наличност.Дори да са ти далече и двата града,тази инвестиция е супер важна за всеки барабанист,поне аз така мисля и да се дадат малко повече пари за пътни,в никакъв случай не е лоша идея,а точно обратното:slap:Както и да се съберат малко повече пари за удобния педал:) Успех от мен :wacko:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такова "допълнение" наистина съществува,но то е за моделите от 8210 нагоре,демек за всички без 7210.

 

Грешка,току що видях че има и за 7210,модела е DFP7210S

Редактирано от axel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.