Nikifena Публикувано Март 21, 2005 Публикувано Март 21, 2005 Ей тая фанелка ме изкърти ебати и яката!!! Цитирай
thedirt1 Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Жестока е! От къде мога да си купя такава? Цитирай
pacman Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Talkbass Иххх ако имаше такива ама розови на зелени точки, щях да си поръчам... Цитирай
assoass Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Типично за басисти! Ти обаче си фен на фланелките- некфи металиЗти, некфи басисти...абе, момче, не ти е леко на теб! ИИИИИИ хрумна ми нещо! ама скоро ще го има в друга тема Цитирай
разбойник Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Добра е! Преди няколко години в The Bottom Line си бяха направели един проект за фанелка с колаж бас/контрабас отпред и надпис на гърба (цитирам по памет): "Също кокто повечето музиканти, в момента вие следвате бас китариста" Цитирай
pacman Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 "Също кокто повечето музиканти, в момента вие следвате бас китариста" E-хееее това ми напомня за тунингованите москивичи с надпис отзад "извинявай, че те изпреварих" Цитирай
the_gorer Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 E-хееее това ми напомня за тунингованите москивичи с надпис отзад "извинявай, че те изпреварих" Е айде да не се обиждаме на Москвичи, става ли? Задницата на моя дванайсетак е повдигана с ресори от ЖУК и вътре таблото е удобно облицовано с булана. На задното стакло е залепена с вакумен тампон ръчичка на пружина, с цветовете на американското знаме, която маха за довиждане на изпреварените жертви. Готина фланелка. Искам да подаря на един приятел подобна, ама за флейтисти и на нея да пише: "Пич вервай ми, не само гаджето ти духа по три часа на ден" Цитирай
MDFk Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 (Редактирано) Яка е..много. Айде да си изфабрикуваме по една :green: вместо да си купуваме от Talkbass.. ps.и надпис музкиант.орг... Редактирано Март 22, 2005 от MDFk Цитирай
Nikifena Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 и на фанелката ще пише we don't want any GUITAR PLAYER Цитирай
fracture Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 и на фанелката ще пише we don't want any GUITAR PLAYER е за тези думи, някои форумци ще те пратят на гилотината , това изказване си е направо ерес Цитирай
YtseJam Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Да, ама пък ще я нося и аз. И то със завиден кеф. Пък който иска, да се опита да ме праща на гилотината. Цитирай
MDFk Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Е аз за мене си ще трябва да измайсторя нещо алтернативно - защото ще излиза че ни ща една часто от мене си. Цитирай
Bassko Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Аз пък искам тениска като на тоя от тениската! Цитирай
Nikifena Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 (Редактирано) имаш я Редактирано Март 24, 2005 от Nikifena Цитирай
Recommended Posts