drummer_93 Публикувано Април 2, 2007 Публикувано Април 2, 2007 Здравейте,колеги!Отдавна съм се натъкнал на едно много готино съоражение-Drumframe ( www.drumframe.com ). Барабаните за здраво закрепени,на разстояние от пода и това придавало повече резонанс и свободно звучене и било много по-удобно за свирене...Вие как мислите?... Цитирай
drummer_93 Отговорено Април 2, 2007 Автор Отговорено Април 2, 2007 Е,така е,ама било страшно функционално и удобно... Цитирай
The Crow Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Аз поне като ги гледам тези снимки имам чуството ,че ако седна зад това "съоражение",ще се чуствам затворен ,в смисъл някакси неудобно ми се вижда. Цитирай
YtseJam Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Дръмфреймът е едно от не чак толкова революционните барабанни изобретения на Bob Gatzen. Идеята е да се вземат парите на богатите дърти чичковци, на които кръстът им вече леко поддава. Цялата система е наклонена така, че да се отклони възможно най-много напрежението от кръста на свирещия. Останалите приказки за звучене и т.н. са рекламни партенки. Скъп е, неудобен е и в общи линии няма реален смисъл от него. Цитирай
amantes amentes Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Според мен, освен че е ужасно скъпо и нефункционално, е някак прекалено претенциозно! Не ми допада Недейте с такива огромни цитати, бре хора! Стават километри топиците и не са удобни за четене... IgniteAll Цитирай
Jorkata Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 А що немат кег с тръбичка да се пие бира докато се свири??? Цитирай
GroOveR Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Малко е пресилено според мен.......няма нужда от това,ако ме заболява кръста на 10-тата минута може и да си купя Цитирай
imperor Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Като видя Дейв Уекъл, Самън Филипс или Стив Гад (а защо не и Портной или Пиърт) да се чекнат на този гинекологичен стол, може и да се замисля за известни спестявания в тази насока... Цитирай
Moarein Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 На мен ми харесва Може би защото имам проблеми с кръста... Цитирай
Infanticide Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 За звученето не знам, но добре изглежда. Цитирай
HHX Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 всьщност аз седнах зад един комплект които беше с drumframe, на мен поне ми беше много странно заради ьгьла под които триабва да се свири, дезаина изглежда много готино пред теб като е, но наклона назад иска бая време маи да се свикне с него Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Ами аз съм си малко класически настроен и това определено не ме грабва. Особено стола..... Цитирай
fidler Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 някои да знае колко струва DRUMFRAME?никъде не можах да намеря колко струва.. блгодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts