Jump to content
Българският форум за музиканти

Луд съм по една китара


ho6imin

Recommended Posts

От известно време съм хлътнал здраво по този инструмент.Много ми се иска да чуя мнения,особено на Фендер притежатели.А ако някой колега,който е в чужбина е имал достъп и сподели впечатления ще бъде супер! http://www.parkerguitars.com/media/p30demo.htm

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С точно такъв не съм свирил,но съм пробвал доста от тях.По принцип скъпите им китари са много гот(каква изненада :greenangel: ),както саунд са много приятни,много са леки(за хора,които трябва да свирят 4-5 часа това е много важно),но на мен лично не са ми любими ,някак си ги чувствам като играчки.Предполагам че при тези инструменти всичко опира до вкус

 

п.п.Тази на записа го докарва много на стратокастер,но другите с които съм дрънкал,нямаха много общо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коле,очаквах да се включиш.В Швейзария свирих на Night flight модела,но той е друга концепция.Аз умишлено търся страт саунда,та затова питам хора с Фендераци.Обнадежден съм щом на теб ти е харесал звука.Сори,че не се видяхме във Филибе,ама бях страшно ангажиран. :greenangel::cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах Паркър НайтФлай и Флай Класик. И двата модела са готини (разбира се и доста скъпи). Но ако търси6 Фендер-ски саунд, не знам защо ще купуваш Паркър - който и без това е по-скъп от скъп Фендер :cheers2:

Аз бих си купил хубав Фендер и не бих дал пари за Паркър ;) Макар, че съм имал ... Паркър направиха бум като излязоха с пиезо бриджа си - доста преди много други фирми :) Сега не мисля, че са все толкова атрактивни, макар и добрите им страни да са безспорен факт - специални материали, качествени адаптери и т.н.

 

Купи си хубав щатски Фендер и не се лутай повече :D Няма да съжаляваш ... :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнам от кой град си братле но ако наистина си толкова хлътнал по тия китарки мога само да ти предложа да отидеш до магазин Фактор във Варна и да ги пробваш... те са дистрибутори на тая марка и там на място сам ще можеш да си прецениш за ко стаа въпрос...

 

П.П. може да питаш някой от колегите във форума които са от София дали и там ги няма във Фактор-а тия кучки :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И във Фактор-а във Варна никога не е имало Паркър.

 

А ако цената на Р-30 е наистина 500 евро, то е напълно приемлива и си струва сигурно. Не знаех, че е толкова евтин.

Редактирано от visiondann
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също бях изненадан от цената.Това е сравнително нов модел и затова мисля,че го няма в б.г. магазините.За формата съм сигурен,че не е по вкуса на всеки.Аз като видях Паркър за пръв път си казах"Какъв е тоя козел",а откъде да знам,че след години ще почне да ми харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лийд китаристът на Немо свири с такава. Можеш да питаш някои от членовете на групата, които са тук; щото не знам дали той самият е член на форума...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.