ho6imin Публикувано Март 30, 2007 Share Публикувано Март 30, 2007 От известно време съм хлътнал здраво по този инструмент.Много ми се иска да чуя мнения,особено на Фендер притежатели.А ако някой колега,който е в чужбина е имал достъп и сподели впечатления ще бъде супер! http://www.parkerguitars.com/media/p30demo.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Март 30, 2007 Share Отговорено Март 30, 2007 С точно такъв не съм свирил,но съм пробвал доста от тях.По принцип скъпите им китари са много гот(каква изненада ),както саунд са много приятни,много са леки(за хора,които трябва да свирят 4-5 часа това е много важно),но на мен лично не са ми любими ,някак си ги чувствам като играчки.Предполагам че при тези инструменти всичко опира до вкус п.п.Тази на записа го докарва много на стратокастер,но другите с които съм дрънкал,нямаха много общо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ho6imin Отговорено Март 30, 2007 Автор Share Отговорено Март 30, 2007 Коле,очаквах да се включиш.В Швейзария свирих на Night flight модела,но той е друга концепция.Аз умишлено търся страт саунда,та затова питам хора с Фендераци.Обнадежден съм щом на теб ти е харесал звука.Сори,че не се видяхме във Филибе,ама бях страшно ангажиран. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Март 30, 2007 Share Отговорено Март 30, 2007 Следващия път п.п.Сори за оффа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 30, 2007 Share Отговорено Март 30, 2007 Имах Паркър НайтФлай и Флай Класик. И двата модела са готини (разбира се и доста скъпи). Но ако търси6 Фендер-ски саунд, не знам защо ще купуваш Паркър - който и без това е по-скъп от скъп Фендер Аз бих си купил хубав Фендер и не бих дал пари за Паркър Макар, че съм имал ... Паркър направиха бум като излязоха с пиезо бриджа си - доста преди много други фирми Сега не мисля, че са все толкова атрактивни, макар и добрите им страни да са безспорен факт - специални материали, качествени адаптери и т.н. Купи си хубав щатски Фендер и не се лутай повече Няма да съжаляваш ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ho6imin Отговорено Март 30, 2007 Автор Share Отговорено Март 30, 2007 Абсолютно съм съгласен,но въпросният п-30 въобще не е скъп.500eu. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellsing Отговорено Март 30, 2007 Share Отговорено Март 30, 2007 незнам от кой град си братле но ако наистина си толкова хлътнал по тия китарки мога само да ти предложа да отидеш до магазин Фактор във Варна и да ги пробваш... те са дистрибутори на тая марка и там на място сам ще можеш да си прецениш за ко стаа въпрос... П.П. може да питаш някой от колегите във форума които са от София дали и там ги няма във Фактор-а тия кучки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PRIMO Отговорено Март 30, 2007 Share Отговорено Март 30, 2007 Във Фактор-а в София паркъри не съм виждал. Като звук ми харесва, но като форма откровено ме дразни (лично мое мнение). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 (Редактирано) И във Фактор-а във Варна никога не е имало Паркър. А ако цената на Р-30 е наистина 500 евро, то е напълно приемлива и си струва сигурно. Не знаех, че е толкова евтин. Редактирано Март 31, 2007 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 ^ Имаше една PM10 по едно време! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ho6imin Отговорено Март 31, 2007 Автор Share Отговорено Март 31, 2007 Аз също бях изненадан от цената.Това е сравнително нов модел и затова мисля,че го няма в б.г. магазините.За формата съм сигурен,че не е по вкуса на всеки.Аз като видях Паркър за пръв път си казах"Какъв е тоя козел",а откъде да знам,че след години ще почне да ми харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 Лийд китаристът на Немо свири с такава. Можеш да питаш някои от членовете на групата, които са тук; щото не знам дали той самият е член на форума... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ho6imin Отговорено Март 31, 2007 Автор Share Отговорено Март 31, 2007 Ами не ги познавам момчетата.Ще се радвам ако споделят впечатления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts