dedo pop Публикувано Март 24, 2019 Share Публикувано Март 24, 2019 https://photos.app.goo.gl/dD6LPugyYqzbk7xq6 https://photos.google.com/photo/AF1QipO2Lsre7AMO_Dy6SqWMKPAUH6yf53mzVFiUCxJ_ За съжаление много трудно може да се реставрира. Пинблокът е заминал. Звукът е чуден, независимо от лошото състояние на инструмента. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 26, 2019 Share Отговорено Март 26, 2019 За колко пари го продават? Аз си правя собствен MIDI-контролер от механика на роял: Тази механика във видеото, която ползвам, е стогодишна, но доста запазена, обаче ме дразни, че е 85 клавиша. Бих купил този роял, ако е на приемлива цена, предимно заради клавиатурата и ако е по-добра от тази, която имам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedo pop Отговорено Март 27, 2019 Автор Share Отговорено Март 27, 2019 Цената е 1800 лв.Плейел от 1895 г. Но със 85 клавиша. Механиката е в много добро състояние, но е стар модел, без двойна репетиция. Няколко пъти е ремонтиран и вече е стигнал предела си.Това не е мое мнение, на акордьорът на НМА Златин. За професионализмът му говори обстоятелството, че само на него са поверени двата най-нови рояла в България - Стейнуея в НМА и Ямахата на Людмил Ангелов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 28, 2019 Share Отговорено Март 28, 2019 Мерси, няма смисъл значи. Моето е 85 клавиша, но с двойна репетиция, това ми беше основно изискване към моя човек, който ми го намери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedo pop Отговорено Март 28, 2019 Автор Share Отговорено Март 28, 2019 Имахме лудата идея да го вземем за проект и бавно да го реставрираме, като се учим в движение. Но наистина не си заслужава. Акордьорът каза, че дори и реставриран няма да издържи на сериозната класика. Става за пиано бар и лека лежерна музика. Или някой да му забие една миди клавиатура, за да имитира роял, щото на външен вид е много запазен и изглежда стилно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Март 28, 2019 Share Отговорено Март 28, 2019 Аз покрай моето изчетох толкова много материали и експериментирах толкова много, че в момента мога да правя регулация на механика на рояли, абсолютно всеки един показател и параметър на това знам как се прави От дълбочина на клавиша, афтъртъч, ударно разстояние, ескейпмънт точката, репетишъна.... абе всичко. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts