sasoh Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Ти сериозно ли ----- Tomcat, иди в някой магазин направо и разгледай маломощните и си харесай на мяст, грешка не можеш да направиш каквото и да вземеш, все пак ти е само за упражнения. Аз като цяло съм доволен от roland-ите, а и си имат някоя и друга симулация, та ще можеш да си играеш доста време със звука. За microcube-а се чуват доста добри неща, май ще ти е точно по мярка с тези съседи Редактирано Януари 7, 2009 от sasoh Цитирай
Blagoy Nikolov Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Знам че тая тема е стара но не ми се правише нова и затова ще си позволя да попитам тука:Може ли да ми предложите хубав практис амп да кажем 15 вата че ако е повече няма да мога да се възползвам от него заради побъркани съседи.Та гледам за нещо което да има хубав чист канал и във всъщото време хубав овердрив нещо като маршал mg15dfx та отворен съм за предложения http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E0%EA%F2%E8%F1 Цитирай
Yngwie64 Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Аве мисля да си взема такова кубеце..ефтинко/....и въпроса ми е Заслужава ли си някой ако има такова да даде мнение Aко си навит имам за продаване...работено е с него но е добре пазено 150лв.версията със реверба. Цитирай
polaris Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Не знам защо, но си мисля, че пича за 6 години си го е купил вече. Цитирай
Mairomaster Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Не знам защо, но си мисля, че пича за 6 години си го е купил вече. Абе и аз имам някакво такова странно чувство, ама па знае ли човек Цитирай
1koce Отговорено Април 21, 2011 Отговорено Април 21, 2011 Не знам защо, но си мисля, че пича за 6 години си го е купил вече. И вероятно отдавна вече го е продал К. 1 Цитирай
Recommended Posts