Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Грег, не разбрах какво то4но иска6 да каже6 .. продава6 ли ги тия премапове дето ги прави6 или си прави6 за себе си.

В момента завършвам прототипа, както се казва колкото да видим какво ще излезе. Иначе ако има интерес можем да говорим по-късно и за изработка.

Може би по-интересен ще бъде напълно лампов програмируем преамп /без дигитална част в звуковата верига/, по който работя в момента, и който ще може да да се възпроизведе 20-ина от най-известните лампови предусилватели?

Отговорено
В момента завършвам прототипа, както се казва колкото да видим какво ще излезе. Иначе ако има интерес можем да говорим по-късно и за изработка.

Може би по-интересен ще бъде напълно лампов програмируем преамп /без дигитална част в звуковата верига/, по който работя в момента, и който ще може да да се възпроизведе 20-ина от най-известните лампови предусилватели?

Драсни едно ЛС като смята6 4е ве4е си готов с модела. Аз дотогава 6те съм взел най-вероятно не6то ама с удоволствие бих 4ул и троето творение ... пък кой знае, взело та ми харесало ...

Поздрави

Алекс

Отговорено

^ изключително много е вероятно да ти хареса, още по-вероятно е значително повече от точно JMP1.

Зависи какъв тип звук искаш, но силата на Маршалите е в "звука" на крайното стъпало, според моето скромно мнение. Няма друг кеф да надъниш 100 вата в 4х12". Предусилвателите им са "горе-долу". Няколко пъти съм пробвал да изкарам добър симулиран звук от моя JTM (т.е. преампа) и нещо не ми се получава. В смисъл - мога да догодя да звучи сносно в запис, но няма общо с "Дъ Маршал сигничър звука", т.е. това което излиза през говорителя и съответно би записал микрофон :)

JMP1 на мен специално не ми харесва като звук. Ако твърдо искаш преамп - ADA MP1 или MP2 са добра алтернатива, Mesa Триаксиса вероятно също, Engl ако можеш да си ги позволиш, H&K Tubeman, Koch Pedaltone (последните два ако не държиш на програмируемост).

Отговорено

Офертите които имам в момента са:

Marshall JMP - 350 EUR

ADA MР1 - 350 ама го пазаря в момента

engl E530 - 350 EUR

програмируеми са само 1вите 2 като. Аз ли4но тендирам най ве4е към АДА МР1 .... уффф тука в следва6тите няклко 4аса 6те трябва да се ре6а за да не взема да ги изпусна.

... бах му мамата - мноо куцо да купува6 не6то без да може6 да го 4уе6

Поздрави

Алекс

Отговорено
Marshall JMP - 350 EUR

Тази цена е добра. Ако можеш го вземай, ако не ти хареса после пак ще можеш да му вземеш парите.

Когато съм готов с моя ще ви информирам.

Отговорено

За ADA цената ми се струва висока. Не знам къде си ги пазарил тези преампи, но мисля, че могат да се намерят и по-евтини.

Отговорено

^В Европа са толкова някъде мисля. Последния такъв видях в Италия и беше 400 в магазин (втора ръка естествено). Като предположим, че в Германия е винаги леко по-евтино - 350 е добра цена май. Ако може да се намери разбира се по-тънко няма да бъде лошо мдам :)

Отговорено

B ebay ADA MP1 са по 200-250 ... ето 2 дето са свър6или наскоро

Klick 1

Klick 2

аз пове4е от 250 мисля да не му давам ... или 6те 4акам друг да се появи.

Marshall-a наистина е с добра оферта - в нея влиза и транспорт и миди педали за земята ... абе тука до утре 6те се ре6а, дано само да не се ре6а ба6 за това дето няма да го има ве4е - закона на мърфи нали занете

Мерси много за подкрепата и мненията !!!

Поздрави

Алекс