Vic7oR Публикувано Март 24, 2007 Share Публикувано Март 24, 2007 Възможно ли е от .mp3 или .wav формат да се направи на .midi ? Ако да, как се казва програмата и откъде мога да я изтегля? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivivdim Отговорено Март 24, 2007 Share Отговорено Март 24, 2007 Възможно ли е от .mp3 или .wav формат да се направи на .midi ? Ако да, как се казва програмата и откъде мога да я изтегля? Зададен малко по-различно същият този въпрос би звучал така: "Възможно ли е да вкарам в някоя програма mp3 файл и тя да ми направи пълна нотировка на всеки използван при записа инстумент, като се абстрхира от случайно или не случайно присъстващите шумове (в това число човешки гласове и тем подобни)?" Аз лично дълбоко се съмнявам, че е възможно да се получи някакъв задоволителен резултат, колкото и "смарт" да е въпросният софт. Само като си представя кави нечленоразделни лигавни може да вкара в мелодията една китара, да не говорим за вокала... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Март 24, 2007 Share Отговорено Март 24, 2007 Възможно ли е да потърсиш с търсачката и да ти излезе повече от една страница с мнения по въпроса? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vic7oR Отговорено Март 25, 2007 Автор Share Отговорено Март 25, 2007 "Уж" търсих и точно такава тема не намерих.. Ако ми дадеш линк ще съм ти благодарен Интересува ме от мп3ка в миди. Трябват ми мидита (които ги няма в нета) не както другия пич ми "изкриви" въпроса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Март 25, 2007 Share Отговорено Март 25, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=18292 и малко мислене, и уважение към мненията на доста по-толерантните и знаещи участници във форума, никога не са излишни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts