spongebob Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Това е единственото парче, което имах честта да пея с Toto на една сцена (клуб)... Sorry офф-а,ма я разкажи,надявам се tocata няма да има против,трябва да е било жестоко,предполагам и на теб са ти едни от любимите музиканти?!ТОТО Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Нямам думи... Великолепно изпълнение и изключителен талант! Направо настръхнах Просто ИДЕАЛЕН пример, че не е нужно да си бърз и да свириш 1000 тона в секунда за да си добър. Просто се радвам че го чух това нещо, МАЙСТОРСКО е! Цитирай
Ивелин Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 @spongebob ...Имало едно време един клуб. Той се казвал Mr. Punch. Отдавна не съществувал вече. Но когато бил в разгара си, там свирели много столични банди. Един ден дошла една сетовно известна банда в България. Свирила на концерт в зала 1 на НДК. Казвала се Тото и продължава да се казва (нищо, че в момента пианиста им е черен - не че съм расист) След концерта, бандата отишла на джем сешън в несъществуващият вече клуб. Музикантите се качили на сцената, но понеже концерта им в БГ бил един от последните в турнето - те разпуснали като се почерпили (особено китариста, който пее въпростоно парче). Певеца изобщо не дошъл на джема. Тогава започнали да импровизират, но по едно време 2-рия пианист на бандата искал да изпее I will remember, но не знаел текста. Тогава едно момче от публиката в клуба се появило и казало, че знае текста и че може да изпее песента. И така свирили, пяли и се веселили три дни и три нощи весели и щастливи! КРАЙ! 1 Цитирай
spongebob Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 @Ивелин-е Яко ...значи са ако джемим с теб,ще свиря с екс член(макар и за 5 мин) на ТОТО Знам,че е имало такъв джем,когато са идвали,и че също Иво от Те е забил с тях.По това време аз бях юноша бледен-7-мо класник и имах покана за концерта,но не отидох( СРАМ!)... Цитирай
zombie Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 http://fn2.putfile.com/getfile/1202092920v...h8017534746.mp3 Сваляйте си го де Не е нужно да ангажирате човека, може и директно от линка Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Хвала!!!невероятно е!!! Браос!!!!! Цитирай
tocata Отговорено Август 31, 2008 Автор Отговорено Август 31, 2008 Хвала!!!невероятно е!!! Браос!!!!! ДАНКЕ МОМЦИ Цитирай
YJM Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Това е eдин от най-яките кавъри, който съм чувал изобщо. Поздравления! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Ей, tocata, зло да те забрави, щото I will remember... Ма-лии, откога го гонкам това ТОТО и днес putfile-то кандиса да ми пусне фъндък. А темата и без това е на първа страница (и напълно заслужено, бих рекла!) Ох, убост значи! Бравос! С тая китара, изсвирена уверено, с много усет към това, което се интерпретира и (поне според мен) с един леек флегматизъм в пулсацията, от който искрящото и ефирно звучене на оригинала понатежава и добива... характерен матов блясък. Много хубаво! Помня как на тая музика пропътувах България за първи път като шофьор- веднъж накъсо, веднъж надълго, и веднъж по диагонал. И ТОТО бичеха - от хоризонт до хоризонт - и на Белоградчишките скали, и из Златишкия проход, и на Силистар... За жалост пропуснах концерта им тука, ама Punch-а беше добра кръчма. Ивелине, "намазал" си ... Айде повече такива теми! Цитирай
tocata Отговорено Октомври 3, 2008 Автор Отговорено Октомври 3, 2008 хаааа много ви благодаря, знаех си ..... не може да са без феновЕ ТОТО..... ВЕЛИКИ Цитирай
tocata Отговорено Ноември 10, 2008 Автор Отговорено Ноември 10, 2008 (ми то няма смисъл от думи) ---danke Цитирай
dedomito Отговорено Септември 22, 2012 Отговорено Септември 22, 2012 Моля пуснете работещ линк да този невероятен кавър . Цитирай
tocata Отговорено Септември 28, 2012 Автор Отговорено Септември 28, 2012 Охо...Много време мина и изобщо не съм сигурен дали ще го открия из архивите си.Ако го открия ще го кача. Цитирай
Recommended Posts