Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Това е единственото парче, което имах честта да пея с Toto на една сцена (клуб)... ;)

Sorry офф-а,ма я разкажи,надявам се tocata няма да има против,трябва да е било жестоко,предполагам и на теб са ти едни от любимите музиканти?!ТОТО :)

Отговорено

Нямам думи... Великолепно изпълнение и изключителен талант! Направо настръхнах :blush: Просто ИДЕАЛЕН пример, че не е нужно да си бърз и да свириш 1000 тона в секунда за да си добър. Просто се радвам че го чух това нещо, МАЙСТОРСКО е!

Отговорено

@spongebob

...Имало едно време един клуб. Той се казвал Mr. Punch. Отдавна не съществувал вече. Но когато бил в разгара си, там свирели много столични банди.

Един ден дошла една сетовно известна банда в България. Свирила на концерт в зала 1 на НДК. Казвала се Тото и продължава да се казва (нищо, че в момента пианиста им е черен - не че съм расист) :lol:

След концерта, бандата отишла на джем сешън в несъществуващият вече клуб. Музикантите се качили на сцената, но понеже концерта им в БГ бил един от последните в турнето - те разпуснали като се почерпили (особено китариста, който пее въпростоно парче). Певеца изобщо не дошъл на джема. Тогава започнали да импровизират, но по едно време 2-рия пианист на бандата искал да изпее I will remember, но не знаел текста. Тогава едно момче от публиката в клуба се появило и казало, че знае текста и че може да изпее песента.

И така свирили, пяли и се веселили три дни и три нощи весели и щастливи!

КРАЙ!

Отговорено

@Ивелин

Яко :thumbs_up: ...значи са ако джемим с теб,ще свиря с екс член(макар и за 5 мин) на ТОТО :) Знам,че е имало такъв джем,когато са идвали,и че също Иво от Те е забил с тях.По това време аз бях юноша бледен-7-мо класник и имах покана за концерта,но не отидох( :bravo: СРАМ!)...

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Отговорено

Ей, tocata, зло да те забрави, щото I will remember...

Ма-лии, откога го гонкам това ТОТО и днес putfile-то кандиса да ми пусне фъндък. А темата и без това е на първа страница (и напълно заслужено, бих рекла!)

Ох, убост значи! Бравос! С тая китара, изсвирена уверено, с много усет към това, което се интерпретира и (поне според мен) с един леек флегматизъм в пулсацията, от който искрящото и ефирно звучене на оригинала понатежава и добива... характерен матов блясък. Много хубаво!

Помня как на тая музика пропътувах България за първи път като шофьор- веднъж накъсо, веднъж надълго, и веднъж по диагонал. И ТОТО бичеха - от хоризонт до хоризонт - и на Белоградчишките скали, и из Златишкия проход, и на Силистар...

За жалост пропуснах концерта им тука, ама Punch-а беше добра кръчма. Ивелине, "намазал" си ...

Айде повече такива теми!

• 1 month later...
  • 3 years later...
Отговорено

Охо...Много време мина и изобщо не съм сигурен дали ще го открия из архивите си.Ако го открия ще го кача.