DeathZone Публикувано Март 17, 2005 Публикувано Март 17, 2005 Здравейте , записах два фрагмента за проба директо от емулирания изход на моя нов амп.В първия запис съм ползвал и PODXT , като искам да отбележа само че звука съм го правил не за записа а по слух , тоест това което чувам от ампа.Записа не е върха , изпълненивто също но ми е интересно какво мислите за звука на ампа (макар и не с микрофон а през емулирания изход). Запис 1 Запис 2 Цитирай
DeathZone Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 (Редактирано) Ползвал си лийд канала, като гейна е докрай а корекцийте са бас 12 часа, среди 12 часа и високи 13 часа )Очаквам честно да ми кажете как ви се струва.Мога да кажа че като го слушам много ме кефи , но ми се искаше да видя какъв запис може да стне през този изход . Редактирано Март 17, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 пич, много е добре. едва ли аз съм този който трябва да критикува но на първия запис - първата една минута някак си много са остри китарите. :wow: много режат някак си. може да е защото няма бас китара (поне аз не чувам щото в този късен час не искам сестра ми да ме пребива щот надувам колоните )иначе е добре. второто - соло китарата няма грешка. ритума отдолу - пак е като на първия запис. пробвай с микрофон. трябва да стане аз кво ли разбирррам де Цитирай
DeathZone Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 благодаря за съветите , сега го слушам на работа и мисля че наистина има още какво да се желае.. доста са осртички ритъм китарите , та и малко замазани ми звучат... м даааааа , сега ми е интересно да видя как ще звучи тоя изход на големи колони , дали става да го ползвам за концерти вместо да слагам микрофон отпред ..... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Здравейте , записах два фрагмента за проба директо от емулирания изход на моя нов амп.В първия запис съм ползвал и PODXT , като искам да отбележа само че звука съм го правил не за записа а по слух , тоест това което чувам от ампа.Записа не е върха , изпълненивто също но ми е интересно какво мислите за звука на ампа (макар и не с микрофон а през емулирания изход). Запис 1 Запис 2 Наистина трябва да се позанимаваш с настройките когато записваш...щото това което се чува от кубето като се запише не звучи по същия начин..трябва да си на правиш настройки специално за запис иначе е WUNDERBAR .. ако си гледал определени филми шса сетиш...каква оценка ти давам Цитирай
synchu Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Никак не е зле НО... използвай микрофон Емулирания изход на Маршала съкс, стинкс и въобще не става. Още повече извежда саунда ПРЕДИ крайното стъпало т.е. от преампа и като цяло звучи доста "тънко", макар и "лампово", а 1-ия тест в края доста басов ) Ю РОЦК БИГ ТАЙМ! ... п.с. пусни един ПМ ако искаш да ти пратя няколко теста на мик+маршал (че като цяло не са за постване, щот са просто трейнинг сешъни записвани), ако не съм ти ги пращал де и ако не си пробвал още мик+маршал, за да направиш сравнение Цитирай
niki123bg Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 ... като гейна е докрай ... Въх малей Само толкоз ли може тоя маршал Че то моя преамп вади по-як гейн Иначе е вери куул, искаме да чуем вариант с микрофон Цитирай
DeathZone Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 (Редактирано) Да, не е с много gain , но като бодна XT-то става лудница много брутал (в първия запис последните две ритъмчета са записвани с POD-а) .Много ми се иска да не си го продавам .... но засега няма как.То модела си е доста vintage.Аз исках да изпробвам ДИ-то как звучи.Ма явно не е толкова добре ..... :think: :think: :think: Редактирано Март 18, 2005 от DeathZone Цитирай
niki123bg Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 То модела си е доста vintage Видях аз Честито пс. Жалко че ще разкарваш под-а, всяко нещо си има мястото и употребата Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 офф топик Абе и аз записвм с микрофон от маршала .. ама ми е скапан мик-а не ми достигат 100-на лева за Sure-че ахахахах някой да има да ми подари? Цитирай
Recommended Posts