keeper Публикувано Март 16, 2005 Публикувано Март 16, 2005 (Редактирано) Странно е че могат да се намерят толкова лесно - всъщност има и още много подобни сайтове и ако човек има малко представа от жичкаджийство ..... хоп и си направил един Marshall http://www.drtube.com/ Редактирано Март 16, 2005 от keeper Цитирай
metalhammer Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 тва да намериш схемите е най лесното проблема тук е в изходящите трансформатори ако си намериш готови си щастливец -иначе сам да си правиш не става. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Аз ТВЪРДО съм решил и ще си правя РА с туби. Ще си купя трафове и спийкър от США, а после тук ще монтирам. Лаик съм в жичкаджийството, но съм намерил фенове, които биха ми оказали нужната помощ и подкрепа. Като започна да действам ще пиша и из форума за още помощ от съмишленици... Цитирай
keeper Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 Ми и с трафовете проблема е решим - в http://bgaudio.org/ има 3-4 маняци дето ги навиват срещу заплащане - по-евтино ще ти излезе отколкото от УСА да си го докараш. Освен това тече голяма търговия с лампи на много изгодни цени. Иначе в http://eshop.bg има почти всичко което ти трябва на изгодни цени. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 в ешоп.бг са ебати и високите цени... те пулсатор не знам къде живеят, ама там мразя да ходя, че режат през кръста откъм цени. Цитирай
keeper Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 Аве ако имаш на тавана 2 кашона с лампи - нема кво да го коментираме - ма ако требе сичко да си купуваш ..... тва е друга работа. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Да де... само не знам кой има на тавана си 2 кашона с EL34 Цитирай
metalhammer Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 E нямам чак 2 кашона ама имам кам 5-6 пар4ета ел34 и поне 7-8 ецц83 Ама са стари само за проба стават пак има и един регент 60 и едно моно 25 , и 2-3 стари радиа дет стават за маршал18 вата )) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 ...има 3-4 маняци дето ги навиват срещу заплащане... Да си ги слагат на ВЕФ-овете тия трафове Изходен поне ще си купя 101% и то ЯК. А покрай него най-вероятно е да взема и едно захранващо добиче. Не ми свидят 50-100 лева повече, важното е да бъде наистина яко!!! Цитирай
keeper Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 То хубаво ма незнам дали някъде се продават такива къстъм трафове - иначе идеята да си купиш фабричен е по-добра. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Идеята хора е да си намериш първо хубав кабинет селешан или нещо от сорта. Или да си направиш Тогава вече може да почнеш с ламповия амп поне от моя опит така ги виждам нещата. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 От САЩ ще пазарувам, там има всичко. metalhammer, аз ще ги съчетая всичките неща, защото все пак не ми е безплатно да пращам пари на моя човек в ЮСА, а доставката напослъдък също я такуват... Цитирай
Shagrath Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 я аз да споделя един любим линк с Вас ... дано е полезен някому Цитирай
metalhammer Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 ма ние тва много добре го знаеме Цитирай
Recommended Posts