stratocaster Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 знам че не е POWER! аз затова смених адапторите на моя. сложих два хъмбекъра JSH (някви английски) и стана убиец!!!!! излязоха ми 100 лв двата адаптора. затва казвам че със 100 лв и малко нерви може да превърнеш скуайъра в нещо много по-добро от ямаха за 400-450 лв. леле тука стана яко офтопик Цитирай
vovcho Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 А бе почти си прав. Това не е оф, бе, к'во. Баш по темата сме си. Все още си мисля, че на Ямахата дръфцето и е по-хубаво. А за ключовете съм сигурен. Така, че, ако(някой да ме светне как дали правилно сложих запетайките) смениш и тях, цените вземат да се доближават. Нъл тъй? Цитирай
stratocaster Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 скуайъра не съм го настройвал от 1 месец. не знам ти на какъв си свирил. Цитирай
Fenix Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Аз галсувам за Скуайъра. Нито пасификите, нито 112 ме кефят толкова. Мисля че е по-добрият избор. И на двете съм свирил (на Скуайъра значително повече), и мисля че грифа на тез китарки е много добър. Поне грифа на 20th anniversery bullet. Мек е. Точно за сола. Не ме питайте какво значи мек, не мога да ви обясня, това е въпрос на усещане. Разбира се ако ще се свири рок/хард рок/ метъл и секви такива вариации, дори и Кремонка ще е по-добре ако е с двойни адаптери. Единичните дето ги слагат на фендърските въобще не стават за това. Но ако ще свириш Клептън мисля че това е перфекната китарка нисък клас. Моят съвет е, ако искаш да свириш метълщина дай по-добре още малко пари (150лв) и си земи ниския клас Джаксън... Ма това е за друга тема. Цитирай
Topsun Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 и аз съм за скуаер.може би щото не разбирам от китари Цитирай
vovcho Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 и аз съм за скуаер.може би щото не разбирам от китари Е тогава защо пишеш? Аз не, че разбирам. Но имам впечатление и от двата модела. ПС: Феникса уби темата. :killyou: Цитирай
Fenix Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 ПС: Феникса уби темата. :killyou: Е ако не аз, кой бе? :green: Оф/ Абе Вов, ти не си ли с телекастър бе? Щото нали Пасификата, Скуайърите и тем подобни са се стратокастъри. Не че има много значение де, ама... Цитирай
AXE Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 и аз съм за скуаер.може би щото не разбирам от китари Е тогава защо пишеш? Аз не, че разбирам. Но имам впечатление и от двата модела. Правилна забележка! Цитирай
vovcho Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 ПС: Феникса уби темата. :killyou: Е ако не аз, кой бе? :green: Оф/ Абе Вов, ти не си ли с телекастър бе? Щото нали Пасификата, Скуайърите и тем подобни са се стратокастъри. Не че има много значение де, ама... снимка понеже въобще не разбрах, какво каза. Цитирай
bulby Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Ахам, на теленце ти прилича китарата Ама е готина де ! Цитирай
Bassko Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Абе на Вов китарата си е много готина. офф/ Вов знам как да си решиш проблема с тежкия гриф. Пробиваш дупка в задната част на самия колан и си го закачаш там. Става все едно тва.http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2121 си го закачил на долното нещо! междо другото как точно се казва тва дето се закача колана на него??? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 ПС: Феникса уби темата. :killyou: Е ако не аз, кой бе? :green: Оф/ Абе Вов, ти не си ли с телекастър бе? Щото нали Пасификата, Скуайърите и тем подобни са се стратокастъри. Не че има много значение де, ама... снимка понеже въобще не разбрах, какво каза. с китарата ли спиш бе пич или тва е нейното легло Цитирай
synchu Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 междо другото как точно се казва тва дето се закача колана на него??? китара?? Цитирай
vovcho Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 (Редактирано) Хохохо, ми да отказал съм се от всякви хора. С китарката си пийвам, с китарката се веселя, с китарата спя... Бе тя май е телекастър, обаче по форма. Какво значение има в случая? Редактирано Март 16, 2005 от vovcho Цитирай
black_waltz Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 значи аз имах Скуаер Страт сменях му адаптерите ама пак си остана дърво, общо взето нищо хубаво немога да кажа за тези китари, грифа е някаф тясен супер неудобен, долните прагове са почти недостъпни заради шибаните дебело рогца а бе мразя ги тия китари, ма тва си е само мое мнение които не е съгласен да не го чете Цитирай
Recommended Posts