pantommind Публикувано Март 14, 2007 Публикувано Март 14, 2007 Такаа,днес постнах обява в купувам- продавам,без да прочета рестрикциите,които забраняват повече от една тема седмично.Веднага беше изтрита - и с право.Казвате - "пишете/добавете в една обява повече неща".Добре де, ама когато постна че продавам или купувам точно *Еди-Какво-Си*,аз държа в таа тема да се чете/обсъжда/предлагат оферти ТОЧНО за това *Еди-Какво-Си*,а не после да добавям разни други неща и да чакам някой да ги види.Представете си,че ми трябват спешно пари,а треа да чакам едната седмица да мине,за да благоволите да ми разрешите нов пост.Много добре знаете,че дори и да добавя нещо в стара моя тема,много хора няма да я прочетат отново,защото вече са я чели,НАЛИ????Още повече,че тая стара моя тема се е изместила за 2-3 дни на Майна си Райна и никой няма да се засили да рови 5 страници назад.Та предложението ми към властимащите е:Що не разрешите по 1 тема месечно или дори на 3-месечие или полугодие,така раздела ще бъде още по-лицеприятен и подреден за строгите ви,но иначе справедливи очи .Не че в раздела не присъстват и секви обяви за продажби на теуефони и други немузикални неща.
musicman Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Няма бе, специално за теб ще направим изключение защото ти трябват спешно пари. А другите бунаци дето продават, го правят за спорта... на тях хич не им трябват пари ама се чудят какво да измислят по цял ден. Не знам дали ще ми повярваш... то не е за вярване де... ама преди доста време, нещата бяха точно така както ти ги искаш - всеки пише когато, където и по колкото му хрумне. Та, със сигурност няма причина да сложа тези правила. Просто чух от някъде, че по другите форуми имало и реших да сложа и тук. Естествено много по-добре е всеки да си пусне по 60 обяви на ден и точно след 2 часа те да бъдат вече не 5-та а на 50-та страница. И къде , къде по-удобно е през 1 час да си подновявате темите заедно с още 100 човека за да ви се виждат на 1-ва страница. Какъв е проблема? нали има модератори в тоя форум? За какво са тук? И не на последно място ако с нещо форума те ощетява - напиши тук да ти възстановим загубите
pantommind Отговорено Март 14, 2007 Автор Отговорено Март 14, 2007 Чудесен и изчерпателен отговор,не съм и очаквал нещо повече.То и без друго сте толко заети :-), факта че ми бе отделено скъпоценно модераторско време ми стига Няма бе, специално за теб ще направим изключение напиши тук да ти възстановим загубите И не бива чак толкова жлъчно,уважавам иронията,но не и високомерието. Ай със здраве,ще си чакам до 19-ти.
musicman Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 А това последното не заслужава и ирония... Както и да е, ако не си разбрал до сега - няма да разбереш и да ти обяснявам още. А не съм и длъжен. Така, че... хев а найс дей П.П. Каквото повикало...
AXE Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 П.П.Каквото повикало... Това щях да кажа и аз. pantommind, ако беше малко по-умен, можеше примерно да помолиш някой модератор да ти изтрие старата тема и да си праснеш нова. Ма пък къде-къде по-яко е да ги оплюеш и да чакаш да ти помогнат Ако искаш ми се обиждай за горното, но не мисля, че можеш да ме опровергаеш
Свилен Бас Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Аз пък, познавам няколко човека с по няколко акаунта, ама не за няколко места
7thString Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 ^Нали знаеш за първия милион? С честност никой не е успял
IgniteAll Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Цитирам правилата, за да се избегнат неточностите и вероятно заяждане ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Имате право на 1 (един) повтарям (един) различни пост на седмица! Решихме с модераторите, че един е напълно достатъчен и ако някой забрави да сложи нещо в първия пост - да го напише в отговор към поста. За по-специални случаи - искайте разрешение чрез ПМ. Повече от един пост седмично се трият без предупреждение! Гледайте да съберете всичко, което продавате до 1 пост седмично! Възможно е! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Това е с цел прегледност на този раздел, писано е толкова пъти, че вече и аз не знам точната бройка... Не се сърди, просто живота в хаос води до претоварване на всички ни. Представи си, че си търсиш нов краш, например и трябва да изровиш към 500 теми назад, които са публикувани за последните 72 часа... Това няма ли да те натовари? За хората с по няколко акаунта... предполагам знаете съдбата им, ако тези акаунти са направени тенденциозно и това се разбере. Ние не отказваме съдействие Що се отнася до темите, които са за немузикантски неща... Преполагам се има предвид например теми за телефони и т.н. Те доколкото виждам са пуснати от съфорумци, които са сред нас от доста време. Ако някоя тема според някого не е адекватна на раздела, винаги може да докладва на модераторите чрез бутона
pantommind Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 pantommind, ако беше малко по-умен, Еее,добре,разбрахме всички,аз съм прост,вие сте умните.Просто човек да не ви каже нещо малко по остро.Мноо сте докачливи бе,света не се върти около вас,нали?Просто нещата можеха да приключат доста по нагоре от тоя пост,аре стига сте се величали,поне имайте малко респект към хората които са от първите регистрирани(и КОРЕКТНИ) в тоя форум.Или поне към белите ми коси... Инфантилните ви изцепки не ме засягат ,разбрах,че каквото и да ви се каже,минава от пусто в празно,а аз отдавна съм минал тоя си период на развитие,айде да спрем дотук а?БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,казвам го съвсем искрено!
pantommind Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) Ние не отказваме съдействие Единствения нормален отговор. ..... Само че,защо "ние"??????????????? Редактирано Март 15, 2007 от pantommind
IgniteAll Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Здрасти пак Ами казах "ние" защото сме няколко модератора, които се занимават с потребителските коментари във форума. Недей да се изказваш остро занапред И ние души носим и ние семейства храним Тук сме да се разбираме и да се забавляваме. Не сме лоши хора, нито се величаем, просто понякога сме претоварени не само с проблеми на форума и стават подобни препирни. Наздраве с един леден Туборг от мен! Не ни се сърди Поздрави, Виктор
pantommind Отговорено Март 15, 2007 Автор Отговорено Март 15, 2007 Наздраве с един леден Туборг от мен! Поздрави, Виктор Shit много - разбрани хора - малко.
musicman Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Света не се върти около нас но не се върти и около теб. Именно защото си един от старите тук не би трябвало да се държиш така. Не мисля да се занимавам повече с този въпрос. Темата се затваря за онеправданите, мачкани, подтискани и други такива борци за свобода и независимост съм пуснал специална тема в "Говорилня".
Recommended Posts