musicman Отговорено Март 13, 2007 Автор Отговорено Март 13, 2007 Ще има и за най-начинаещите видео ама след няколко седмици. Цитирай
makedonetsa Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Браво Ненчо ! Радвам се за твоето развитие и напредък ! Не искам да съм критичен, но има какво да добавя . Но преди всичко браво ! Цитирай
Geo Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Много добър и полезен урок. Всъщност в действие Ненчо е "Ел Ниньо-фурията"-в това ще можете да се убедите сами като чуете новия форумен албум "The Tower",който се надявам да излезе до края на м.април. В него осем от парчетата(общо 11) са изсвирени от Ненчо и са изсвирени не просто как да е ,а жестоко! Цитирай
bi4o Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 бахти доброто видео....евалата...искам още... Цитирай
ithilieth Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 eL_NinYo написа: Благодаря на всички за отзивите Но,все пак - това видео не е за да се показвам аз,а за да помогне на други...Та - моля ви - коментирайте реалното му приложение и има ли полза,за да се изввлекат поуки за следващите видеа ! Очаквам всякакви забележки,критики и препоръки Поздравления и от мен за труда който си положил както за качеството и приложението на урока. На мен лично урока ми е от голяма полза, вече почти цяла сутрин репетирам показаните от теб техники, и да си призная, за мен не са толкова елементарни колкото ми изглеждаха на пръв поглед На първата част която показваш (двоен удар с л.р. и единичен д.р+каса) си направих експеримент, като първо свиря комбинацията на малкия барабан, след това я качих на томовете и според мен се получи доста красив брейк в 1 такт. Още веднъж искам да ти благодаря за полезния и практичен урок! Желая ти успех и за напред и продължавай да ни радваш с подобни уроци Цитирай
Recommended Posts