musicman Отговорено Март 13, 2007 Автор Отговорено Март 13, 2007 Ще има и за най-начинаещите видео ама след няколко седмици. Цитирай
makedonetsa Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Браво Ненчо ! Радвам се за твоето развитие и напредък ! Не искам да съм критичен, но има какво да добавя . Но преди всичко браво ! Цитирай
Geo Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Много добър и полезен урок. Всъщност в действие Ненчо е "Ел Ниньо-фурията"-в това ще можете да се убедите сами като чуете новия форумен албум "The Tower",който се надявам да излезе до края на м.април. В него осем от парчетата(общо 11) са изсвирени от Ненчо и са изсвирени не просто как да е ,а жестоко! Цитирай
bi4o Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 бахти доброто видео....евалата...искам още... Цитирай
ithilieth Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 Благодаря на всички за отзивите Но,все пак - това видео не е за да се показвам аз,а за да помогне на други...Та - моля ви - коментирайте реалното му приложение и има ли полза,за да се изввлекат поуки за следващите видеа ! Очаквам всякакви забележки,критики и препоръки Поздравления и от мен за труда който си положил както за качеството и приложението на урока. На мен лично урока ми е от голяма полза, вече почти цяла сутрин репетирам показаните от теб техники, и да си призная, за мен не са толкова елементарни колкото ми изглеждаха на пръв поглед На първата част която показваш (двоен удар с л.р. и единичен д.р+каса) си направих експеримент, като първо свиря комбинацията на малкия барабан, след това я качих на томовете и според мен се получи доста красив брейк в 1 такт. Още веднъж искам да ти благодаря за полезния и практичен урок! Желая ти успех и за напред и продължавай да ни радваш с подобни уроци Цитирай
Recommended Posts