musicman Публикувано Март 12, 2007 Публикувано Март 12, 2007 Вижте какво ще ви покаже бате ви Ненчо Урок по барабани на Ненчо Стефанов (eL_NinYo) Цитирай
black_waltz Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Браво! Много хубаво и полезно уроче, особено за начинаещи! Благодаря за което! Цитирай
Black Bird Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Ненчо За урока , за свиренето и жестокия САУНД!!!! Цитирай
BlueZone Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Ненчо, Ненчооо... Евалас! Направо ми се прииска да стана барабанист Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 (Редактирано) Браво!!!Супер е Btw,аз лично съм получавал уроци от Ненчо!Благодарско за,което Редактирано Март 12, 2007 от drummer_93 Цитирай
popl Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 (Редактирано) cooooool браооо много яко супер е !!!! Редактирано Март 12, 2007 от popl Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Благодаря на всички за отзивите Но,все пак - това видео не е за да се показвам аз,а за да помогне на други...Та - моля ви - коментирайте реалното му приложение и има ли полза,за да се изввлекат поуки за следващите видеа ! Очаквам всякакви забележки,критики и препоръки Цитирай
imperor Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Мастер: браво! Всичко, което си показал е ясно и разбираемо и много хора ще имат полза от видяното и чутото. Включително и аз. Продължавай в същия дух! Цитирай
black_waltz Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 ..Та - моля ви - коментирайте реалното му приложение и има ли полза,за да се изввлекат поуки за следващите видеа ! Очаквам всякакви забележки,критики и препоръки аз коментирах приложението на упражененията, защото не съм барабанист, а просто чат пат се опитвам да потропвам като подраня за репетиция и това видео ми е много полезно. Единствената ми критика е че е сравнително кратичко, бих се радвал да има продължение/продължения, които да започват от там където това свършва Цитирай
adXok Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Крайно време беше да ни покажеш какво е барабаниста, Ненчо... нямам думи! Много кратко, но затова пък изключително съдържателно и всичко си е намясто. Няма да е лошо пълнометражен урок да запишеш, щото аз ще съм от първите, дето ше си го купят. Като това от линка да е, но по-дълго... примерно един час, до час и половина. Ти си страшен музикант... да, не само барабанист, а барабанист-музикант. Цитирай
NoSoul Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Полезно видео и то адски, но трябва да върви като че ли с урока на D.W. Back To Basics. Ненчо използва много техники които трябва един наичнаещ който ще ползва това видео да научи преди това. Иначе bottom line: невероятно полезно и много добре обяснено! Цитирай
Recommended Posts