timequake Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 Ето проблема накратко: 1. Имам обява в базара. 2. Качвам снимка, която се оказва по-тежка (никъде не е написано колко трябва да е тежка снимката, впрочем). Важи дори, ако се качи снимката през линк. 3. Снимката започва да се качва на сървъра, но в един момент ъплоуда се канселира. 4. След това не мога да достъпя базара и виждам постоянно: Error 503 : Service Temporarily Unavailable. Като резултат не мога да достъпя базара нито вкъщи, нито в офиса, защото на няколко различни IP-та се опитвах да позная колко трябва да тежи една снимка... Опциите ви са: 1. Оправете максималния лимит на файловете 2. Направете проверка и ако файлът е по-голям от допустимото, не позволявайте да се качва 3. Напишете някъде колко е максималния размер 4. Whitelist-нете ми няколко IP-та, за да мога да си ъпдейтна обявите.... Цитирай
musicman Отговорено Май 23, 2018 Отговорено Май 23, 2018 Здрасти, дай си IP -то да ти го отблокирам. С интернет експлорър има проблем с качването на снимките. И честно казано не знам дали ще го поддържаме и в новата версия на базара. А какъв размер може да бъдат го пише още на първа страница в секцията за новините. 5 МБ. Има начин да се свържеш с мен през базара - Свържете се с нас. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 23, 2018 Отговорено Май 23, 2018 Да използвам темата... Ще има ли мобилна версия на базара? Цитирай
musicman Отговорено Май 25, 2018 Отговорено Май 25, 2018 Ако питаш за мобилно приложение - не. Иначе в новата версия ще бъде респонсив и ще е удобно за ползване от телефони. Цитирай
timequake Отговорено Юни 24, 2018 Автор Отговорено Юни 24, 2018 Привет, Можеш ли да отблокираш тези IP-та: 87.121.44.250 94.155.32.30 Благодаря. Цитирай
Recommended Posts