visocki Публикувано Март 4, 2007 Публикувано Март 4, 2007 От скоро се зарибих по музиката и Тръгнах на уроци по китара и почна да ми става интересно но искам да се научи и на пиано да Свиря.Не че сега мога на китара де ама имам желание и това е най важното .Та понеже нямам възможност да си купя пияно поради габритите му .То мога ли да започна с някои синтезатор /Скромен/ Като за напъъъъъъъъълно начинаещ Не смятам да ставам професионален музикант просто да мога да свиря накоя друга песен Чакам предложение за Някоя свясан и Евтинка машинка. Цитирай
rusnaka Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 До колко пари - евтини има на CASIO, YAMAHA PSR или DGX и ROLAND. Да има ли аранжор или не? Цитирай
musicman Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 Като начало бих ти препоръчал да се научиш как се пише инструмента на който искаш да се учиш В твоя случай ПИАНО. Цитирай
dorchester Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 В тоя раздел май всеки новодошъл я прави тая грешка Да ме прощават изключенията, ама са малко. Цитирай
Recommended Posts