TONY Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Мерси Док - приемам отговорьт ти, но явно за мен 10- ки в Ми не работи- един два дни пробвах да свиря така -после вьрнах в Ми бемол и се чувствам в свои води - може би е навик изграден в продьлжение на години (естествено повлиян от това, което сьм чел ,че е правилно да бьде) и естествено това което работи за мен, не е задьлжително да бьде за всички а е факт, че така пише из китарните списания аз като по правило свиря с Е и Е бемол настойки на различни китари имах преди 2 години една БиСи Рич - настроена в До диез- и ме кефеше -но уви,наложи се да се разделя с нея-пак някаква финансова дупка трябваше да се пьлни бях я купил чисто нова и така си беше настоена фабрично и беше сьс стоп тейлпис - идеална за блексабатизми Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Март 30, 2007 Автор Отговорено Март 30, 2007 (Редактирано) Сложих си 10-ки и съм доволен от резултата. А това за бенд-овете... незнам, но аз не осещам някаква разлика или тя е незначителна. Мерси за съветите и препоръките. Редактирано Март 30, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
Recommended Posts