Rust Публикувано Март 12, 2005 Публикувано Март 12, 2005 Абе направих един звук дето яко ми хареса и реших и да запиша нещо с него тва парче сега тепърва го разучавам , така че повечето е импровайзинг LZ Цитирай
Black Bird Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 Абе направих един звук дето яко ми хареса и реших и да запиша нещо с него тва парче сега тепърва го разучавам , така че повечето е импровайзинг LZ Добре е! :green: Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 Много гот!!! Браво П.С. Тоше, това ти ли си? Цитирай
makatol Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 Много ми хареса. С нетърпение очаквам следващия "импровайзинг"... Цитирай
Rust Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 П.С. Тоше, това ти ли си? Аз съм а ти кой си ? мерси , радвам се че ви харесва .... импровайзинга не е много как требе,ама звука толкова ме израдва ,че не се сдържах да постържа по-дълго Цитирай
Nikifena Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Екстра Ръсти ама що не вкара и началната тема Екстра си. супер е Цитирай
niki123bg Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Аз като основен подбудител за постването на това чудо ще се изкажа последен Цитирай
Rust Отговорено Март 14, 2005 Автор Отговорено Март 14, 2005 (Редактирано) Екстра Ръсти ама що не вкара и началната тема Екстра си. супер е Еми щото набарах за хай-гейн звука ... айде скоро ще пусна и една версия с началната темичка .... само и на нея да избера подходящ звучец :Р .... че сега това си е китарка през TS-9 ката само даже без симулация на спийкър... ама иначе щяха много педали за натискане да се съберат при превключването и ... едит : барабанките не знам кой ги е свирил Редактирано Март 14, 2005 от Rust Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Какво "Добре е!", довечера ще лепя тапети... :green: :green: :green: Цитирай
Nikifena Отговорено Март 15, 2005 Отговорено Март 15, 2005 акво "Добре е!", довечера ще лепя тапети... Ела в нас да налепим папетите :green: :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Еваларка мощно, пич! По-хубав звук не ти триаа! Записвай, задобревай и запиши едно CD-R, аз съм клиент! Цитирай
Rust Отговорено Март 16, 2005 Автор Отговорено Март 16, 2005 мерси фенове ще наблягам най-вече на задобряването иначе накупих още един ефект in da house ... така че скоро се надявам да има още хубав звук Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Абе направих един звук дето яко ми хареса и реших и да запиша нещо с него тва парче сега тепърва го разучавам , така че повечето е импровайзинг LZ Браво вееее...и аз сега си го дрънча тва парче у нас но моите резултати се равняват на Кърк Кобейн ако свири Трилогията.... Браво много яко си го изпраскал Цитирай
Recommended Posts