panhead Публикувано Март 25, 2018 Публикувано Март 25, 2018 Здравейте, Колебая се между два модела на Guild: "Starfire lV" и "Starfire V". Произведени са в Корея. Archtop. Интересува ме мнение за качество, саунд и усещане, но само от хора, които са ползвали двата модела. Разликата е единствено в наличието на Bigsby. П.С. Имам Gibson ES 335, нямам нужда от препоръки за ориентиране към него, както и от линкове с видео по темата. Посочените модели ми трябват за ползване като китара на път. Благодаря предварително! Цитирай
panhead Отговорено Март 29, 2018 Автор Отговорено Март 29, 2018 Конструкцията на двата модела е еднаква. Освен тремолото, S-fire V е направен от махагон, а IV от клен. До колко клена е подходящ за китари тип ES 335? Цитирай
panhead Отговорено Март 30, 2018 Автор Отговорено Март 30, 2018 Да, прав си. По - скоро питането ми е за разликата по отношение на двата вида дърво. Както и да е. Вече избора е направен. Темата е за триене. Цитирай
ultramega Отговорено Март 30, 2018 Отговорено Март 30, 2018 От чисто любопитство - какъв беше избора и защо ? Цитирай
Recommended Posts