Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 11, 2018 Отговорено Февруари 11, 2018 Eее, много е добре! Имаш много пъргаво и приятно за слушане свирене, особено на солата. 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 11, 2018 Отговорено Февруари 11, 2018 Много ми харесва звука на Хеликса и въобще си докарал доста класически Гибсън звук. Самото свирене е супер стегнато и плътно, браво!Имам няколко въпроса: братче, с какво си я вързал тая камера, та така да ти следва всяко поклащане? Китарата каква е? И това на аватара ти кой е? 1 Цитирай
pepata Отговорено Февруари 11, 2018 Автор Отговорено Февруари 11, 2018 Много ми харесва звука на Хеликса и въобще си докарал доста класически Гибсън звук. Самото свирене е супер стегнато и плътно, браво! Имам няколко въпроса: братче, с какво си я вързал тая камера, та така да ти следва всяко поклащане? Китарата каква е? И това на аватара ти кой е? Благодаря! Хахаха, за камерата не знам, аз индианец в това отношение. Мисля, че е някаква вградена фунция на телефона (мога да проверя ако наистина се интресуваш). Китарата е Gibson Traditonal 2012, която се очертава, че ще продавам поради ред причини. A това на аватара от форума съм аз. Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 11, 2018 Отговорено Февруари 11, 2018 Ей изял си го Дъг Олдридж Браво! 2 Цитирай
Recommended Posts