Feto Публикувано Март 11, 2005 Share Публикувано Март 11, 2005 ем който е с така карта да каже да го поразпитам :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 11, 2005 Share Отговорено Март 11, 2005 аз бях с озон питай нещо па не знам мое и да мога да отговоря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feto Отговорено Март 11, 2005 Автор Share Отговорено Март 11, 2005 абе има едни джъмпери за микрофонните входове и мисля че не съм си пуснал правил и за тва не моа да подкарам микрофоните... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 11, 2005 Share Отговорено Март 11, 2005 мммм не знам с миксера оправяш ли се да не би да е просто проблем в това накъде отива сигнала към кой хост. аз на моя озон имах един инстр и един микрофонен и само с един копчелък ги превключвах ама твааааа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 11, 2005 Share Отговорено Март 11, 2005 тва дето прочетох е че има преамп на xlr- ите ама сигурно от някъде се пуска софтуеърно предполагам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feto Отговорено Март 11, 2005 Автор Share Отговорено Март 11, 2005 то мойто е един миксер.. айде както и да е засега Ако НЯКОИ ИМА ДЕЛТА ДА СЕ ОБАЖДА Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 11, 2005 Share Отговорено Март 11, 2005 Аз имам такава карта. Само, че не съм и пипал джъмперите. През микрофонните входове още не съм записвал. Записвам само през линейните, като преди това имам мишпулт, който има микрофонен предусилвател. Тъпото е, че до сега не съм я продбвал да записвам през 8-те входа едновременно. Но се надявам скоро и това да стане. Теб какво точно те притесняват тези джъмпери? Всъщност проблема ти е, че не влиза никакъв сигнал така ли ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feto Отговорено Март 11, 2005 Автор Share Отговорено Март 11, 2005 Мда .. дано аз да бъркам нещо а да не е от картата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 11, 2005 Share Отговорено Март 11, 2005 А ти нали знаеш, че трябва да си увеличиш каналите в MAudio контрол панела и да укажеш през кой изход да излизат. Имаш ли индикации, че влиза някаквъ сигнал въобще ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feto Отговорено Март 11, 2005 Автор Share Отговорено Март 11, 2005 Оф бутнах го във mic2, където уж бях настроил джъмперите за динамичен. Най-накрая тръгна само дето вади шум и ми записва само на right channel както и предположох а не на стерео Някакви идеи къде най-накрая да го завра тоя кабел, че да ми записва както искам ?!?!!? :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 11, 2005 Share Отговорено Март 11, 2005 Оф бутнах го във mic2, където уж бях настроил джъмперите за динамичен.Най-накрая тръгна само дето вади шум и ми записва само на right channel както и предположох а не на стерео Някакви идеи къде най-накрая да го завра тоя кабел, че да ми записва както искам ?!?!!? :twisted: kolko pari e tazi karta!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 11, 2005 Share Отговорено Март 11, 2005 естествено че само на единия канал ще записва като гледам те са 2 канона начи единия е ляв др аналогично требе да е десен начи в мултитрака слагаш моно канал и записваш той така или иначе микрофона ти е моно, а за шумааа :think: зависи и от микрофон и от кабел и то доста що не им пишеш на м-аудио или да питаш този, от когото си взел картата. виж там гейнове и др циганийки как са балансиран небалансиран не знам кво има като настройки така че сам трябва да видиш за това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 26, 2005 Share Отговорено Март 26, 2005 Аз ползвам M-Audio Omni Studio (уж Award Winner ала бала). USB е. Има жестоки преампи. Но понякога се държи много странно дори и с последните драйвери и под WINDOWS XP, SP 2. Когато записвам асиметрично - например - 4 In - 2 OUT или някаква подобна конфигурация, се държи странно - playback под COOL Pro например върви с различна скорост, и освен това не можах да го закача към CUBASE SX2 ато виртуален вход/изход. Много е странно. Ще им пиша на М-Аудио да видим какви са ги свършили Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 26, 2005 Share Отговорено Март 26, 2005 ем който е с така карта да каже да го поразпитам :think: Току-що открих че моят M-Audio Omni Studio USB e същност комбинация от M-Audio Delta 66 и надстройка до USB опция. Така че - питай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Feto Отговорено Март 29, 2005 Автор Share Отговорено Март 29, 2005 Айдееее пак проблеми с Делтата Хора помагайте! Ако има животни - и те! Нещо не мога да подкарам аутовете едновременно.. С XP съм. т.е. мониторите са ми на wav1/2, слушалките на wav3/4 и не става едновременно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts