dorchester Публикувано Февруари 21, 2007 Share Публикувано Февруари 21, 2007 (Редактирано) Вместо да преливаме от пусто в празно, ето доказателство, че Mr. Hard функционира . Моля, колеги, коментирайте на воля. Двете врати - съвсем прясна авторска песен. Редактирано Февруари 21, 2007 от dorchester Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 21, 2007 Share Отговорено Февруари 21, 2007 яко е кефя се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 Вместо да преливаме от пусто в празно,ето доказателство, че Mr. Hard функционира . Моля, колеги, коментирайте на воля. Двете врати - съвсем прясна авторска песен. Парчето е готино измислено. Харесва ми. Записа може да се оптимизира малко, вокалите също Но това е по-скоро технически въпрос Наздраве! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 (Редактирано) супер е парчето, много се изкефих! единствено китарите звучат малко глухо имхо, аз бих увеличил високите малко. вокала на мен лично ми хареса много. Редактирано Февруари 24, 2007 от stanbog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dorchester Отговорено Февруари 26, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 26, 2007 Благодаря за коментарите, хора. По-нататък ще пусна линкове към едни по-стари работи, които са смесени другояче - едното е пак такова рокаджийско, а другото е тип "ренесансова" музика, ама не точно... Чао и поздрави от Варна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Март 1, 2007 Share Отговорено Март 1, 2007 здрасти,чак сега го видях това,добре е,кефи ме. между другото поздравявам ви цялата банда щото Боро се е зарибил от вас да запишем нещо и да го пуснем тука(и не само)...аз му разправях това преди доста време още ама май не съм така убедителен като вас... защо не направитв една свирня някъде?отдавна не съм ви слушал,по точно от времето на Нострадамус и ТНТ...като изключим че се чувате когато влизаме в читалището... поздрави на цялата банда - Ненко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dorchester Отговорено Март 2, 2007 Автор Share Отговорено Март 2, 2007 (Редактирано) Мерси за коментара и за поздравите! Що се отнася до свирнята - пишем в "Какво, къде, кога", имаме си темичка там. Също и на Mr.Hard в scenata.com. Иначе, Интернет е хубаво безплатно поле за самопредставяне, трябва всеки да го ползва максимално - тъй че Боро е прав, записвайте и пускайте. Редактирано Март 2, 2007 от dorchester Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Март 3, 2007 Share Отговорено Март 3, 2007 пропуснал съм да запомня че сте свирили на цирка... знам вече каде да гледам - кога къде какво... ок мерси за инфото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts