It's_me Публикувано Февруари 19, 2007 Публикувано Февруари 19, 2007 Кажете си мнението за Евровизия ? Не беше ли ужасно ниско нивото ??? Не е ли време да избират повече рок парчета , след като почти нищо друго не става от професионална гледна точка ??? И колко ли пари трябвят за една песен - популяризиране , запис и т.н. Въобще пращал ли е някой от вас песен там и има ли шанс поне за влизане във финала в БГ ??? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=19098 Цитирай
It's_me Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=19098 Добре , но нека да задам въпроса така за да пасне на този пост : Колко ли пари трябвят за една песен - популяризиране , запис и т.н. и пращал ли е някой от вас песен там и има ли шанс поне за влизане във финала в БГ ??? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=19098 Добре , но нека да задам въпроса така за да пасне на този пост : Колко ли пари трябвят за една песен - популяризиране , запис и т.н. и пращал ли е някой от вас песен там и има ли шанс поне за влизане във финала в БГ ??? Трябват точно 10 000 лв ! Цитирай
It's_me Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=19098 Добре , но нека да задам въпроса така за да пасне на този пост : Колко ли пари трябвят за една песен - популяризиране , запис и т.н. и пращал ли е някой от вас песен там и има ли шанс поне за влизане във финала в БГ ??? Трябват точно 10 000 лв ! O My God... Ти сериозно ли говориш ??? Честно ??? Ужас - и ако ги намериш .., какво става ? Само участие ли ? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Е не за всички е 10....Но приблизително...А иначе - победителите са ясни преди конкурса Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Кажете си мнението за Евровизия ? Цитирай
vhcs Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 ооо батка, айде да съберем 10 бона и да спонсорираме БИЧЕТО за следващата Евровизия .... идем от село, мама ви мръснамоята цел е, газо да ви пръсна .... ... .. . това ще бъде култово !!!! Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Аз лично харесвам парчето което ще испратим на Евровизия,Но ако говорим за жури изпалнители критерии,всичко е под всякаква критика,половината пяха фалшиво,други бяха на синбек.Този конкурс за мен не е никакав критерии за хубава и стоиностна авторска музика.там на показ е фалша лъскавото и комерсиално уж хубавото.Но пък имах познати там и повечето от тях споделяха мнението,че за тях това е реклама нищо повече... Цитирай
t-rex Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 при положение че в регламента на целия конКУРс е упоменато че само пеенето е на живо просто коментара е излишен. защото всеки/а добре изглеждащ/а певец/певица може да изкиха определена сума на определен човек и да се дореди до шибания конкурс. неслучайно нито една качествена банда не е пробила чрез евровизия. само кръчмаро-текезесарски полюции от рода на АББА. относно журито мисля че няма какво да ги набеждаваме хората. и аз мисля че може да бъде съставено от по-млади и по-инакомислещи хора, но те са си в бизнеса и знаят как стават нещата, а и соц харктера на конкурса не предполага инакомислещи персони. но все пак родния performer страда от сериозна липса на внимание и изява и би си дал задника за да го врътнат по кАНАЛА. и лично според мен дори и за хубавите песни (ако има такива признавам че нямам излишно време да гледам подобни лайна) и за техните изпълнители евровизия е ужасно лоша реклама. Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Реклама имам предвит показване и налагане,защото такива елементарно направени парчета се целят в масата от хора а те разбират само от едно.Щом се показва и се налага значи е яко модерно годино и още такива глупости.Гледахте ли миналата Евровизиям,една от лубимите ми сигурно Български банди участваше,,SUNRISE,,та и те са от Бургас и се познаваме много добре,и ми расправят ,че знаят,че няма да спечелят но използват полето за изява защото скоро им излизал албума и малко или много повече хора да научат за групата,песента и така нататък,направиха си безплатна самореклама.А много хора плашат,знаете на радиа на списаниа на телевизии,дават се буквално подкупи за да ти пускат парчето по 6 пъти на ден за да се набие и евентоално да има шанс да стане хит и колелото да се завърти...Така поне мисля аз Цитирай
Recommended Posts