Black Bird Публикувано Март 10, 2005 Публикувано Март 10, 2005 06 Mar 2005: Version 2.4 Released! Download ASIO4ALL 2.4! Changes in version 2.4: * Fixed an issue with the first audio device in the list becoming "sticky", meaning you could not disable it in the control panel. * Workaround for a bug in CT drivers. Audigy &Co. should work again. * Add support for some more USB devices. * Remove the crash recovery feature, which was more likely to confuse the user rather than actually being helpful. * Add proper version display to the control panel. * Some more minor performance tweaks an other things. http://tippach.business.t-online.de/asio4all/A4Av2Ins.exe Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Да ама не. Шибаното Нуендо не изкарва никъв звук с тия драйвъри! А с предишните версии нямаше проблеми. Обаче за сметка на това всичко друго е без закъснение. В смисъл, че няма закъснение при получаването на звука. Няква идея за помощ? Цитирай
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Вече има версия 2.5 .................................................. Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Абе като минах от 1.8 на 2.2 латенцията ми се увеличи. Някой да има наблюдения как е с 2.4 или 2.5 че ми омрьзна само да преинсталирам драйвери? Цитирай
the_gorer Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 С новите версии имам повече главоболия. крашват, бъгват и прочее. Старите са по-стабилни. Цитирай
Recommended Posts