me6 Отговорено Ноември 25, 2017 Автор Отговорено Ноември 25, 2017 (Редактирано) На тази снимчица съм показал къде съм навил изолирбанд , с разрешение от пожарната , енергото и форума откъдето го видях. Какво тече , как тече , ползване на фазомери и други такива пособия остават в историята. Все пак има и забавна страна , успех на всички , както се казва всичко е добре , като свършва добре. Редактирано Ноември 25, 2017 от me6 Цитирай
me6 Отговорено Ноември 25, 2017 Автор Отговорено Ноември 25, 2017 На тази снимчица съм показал къде съм навил изолирбанд , с разрешение от пожарната , енергото и форума откъдето го видях. Какво тече , как тече , ползване на фазомери и други такива пособия остават в историята. Все пак има и забавна страна , успех на всички , както се казва всичко е добре , като свършва добре. https://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=MIa_MJ8s Цитирай
presly Отговорено Ноември 26, 2017 Отговорено Ноември 26, 2017 Всъщност, май колегите са прави - в теб има доста от нарцистичен илитерат... 1 Цитирай
Лими Отговорено Ноември 26, 2017 Отговорено Ноември 26, 2017 На тази снимчица съм показал Въобще не мога да се докопам до тази снимчица освен ако си загубя времето да се регистрирам. Амин! 1 Цитирай
Recommended Posts