Stoyan88 Публикувано Октомври 25, 2017 Share Публикувано Октомври 25, 2017 Здравейте на всички,от скоро свиря на барабани и много ми е приятно,но искам да си настроя барабаните по някакъв начин,за съжаление нямам такъв уред с който да ги настроя,има ли някакъв що горе долу верен начин за настройване,благодаря на всички за съветите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 Има приложения за телефони, които не са идеално зле. Поне аз като пробвах един-два прецених че може и да свършат работа. Имах Tama Tension Watch, сега имам Tune-Bot. Добри са, особено второто (много по-прецизно бачка!), но първо са ужасно скъпи и второ ако сета е смотан файдата от тях е малка. Пробвал съм на сетове за 400 лева, 1000 лева и 2000 лева и работата (както обикновено) е колкото повече - толкова повече. Лошото е, че повечето в БГ нямаме сет за 20к, а за 2к. А там често има странно изработени и звучащи кофи. Поне една, някой път дори всички. Бих искал да пробвам DW с новите им винтове, които са с двойно по-ситна стъпка на резбата и би трябвало да се настройват по-лесно и да се разстройват по-трудно. Но не знам дали ще смогна в тоя живот... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyan88 Отговорено Октомври 26, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2017 Барабаните на които свиря са сонор.Цената им е била 1000лв. Добре звучат но ще ги настроя малко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts