Armaggideon Отговорено Октомври 27, 2004 Автор Отговорено Октомври 27, 2004 Мен пък нещо не ме кефи! А знам че Armageddion може много по-добре!Това ми звучи много "сухо" откъм композиция и самия риф е ...как да кажа:изтъркан.Много често използвана ритмична фигура... За жалост нямам експерт като edgecrusher на разположение, да ми критикува творбите. Това е една от причините, поради която искам да свиря в група с други хора - да ми посочват грешките, когато ги усетят. Въпреки това мен ме кефи новия риф. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 eee,сега не казвам че има някаква грешка...просто в сравнение с по-старите ти работи ,това отстъпва .Но това си е мое мнение.Виж как всички други го харесват....някои от тях би бил по-добър за тази работа. I walk my way.... Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Аве рита задници и това си е пък барабаните са страхотни, дума да няма! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Абе ти в Лондон ли денуваш? Там вървът ли такива щуротийки?... Ама си е сносно, че и повече; не че е мой вкус, ма си разбирател :hello: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Мен пък нещо не ме кефи! А знам че Armageddion може много по-добре!Това ми звучи много "сухо" откъм композиция и самия риф е ...как да кажа:изтъркан.Много често използвана ритмична фигура... съгласен Цитирай
Recommended Posts