salt Публикувано Февруари 14, 2007 Публикувано Февруари 14, 2007 Някои знае ли някакъви сайтове за безплатни сингбеци в мп3 или уейв формат за чуждестранни и български песни(стари и нови). Ако да, моля да ги сподели с отсаналите.От полза ще е за всички. Благодаря Цитирай
Teddy Отговорено Март 18, 2007 Отговорено Март 18, 2007 ами аз лично намирам мн инструментали в DC++ ако ти говори нещо Цитирай
Тони96 Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Между другото и мен ме интересува същия въпрос и ако някой даде сайт бих му бил много благодарен!!! Цитирай
Macalpine Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 ако става въпрос за бакинг гитар трак аз съм вашия човек пишете лично съобщение и ще ви дам сайт-а ... Цитирай
Чортов Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 Macalpine мерси за това, че помогна на мен и евала че помогна на още много съфорумници Цитирай
Kitarist4eto Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 Trtqbva mi instrumental na pesenta na Georgi Hristov - O6te. TRqbva mi spe6no za edin konkurs na 1 uni. Molq daite link... Ne mogo da namerq i tui to. Skypeto mi e : gogo_mezdra Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Бекингс на БГ групи няма да намериш, освен ако не седнеш да си направиш. Или в мноооого краен случай някой да си е играл да направи и да го шерне без да му свиди, ама надали. То ТАВ-ове няма на БГ групи, а какво остана за бекинг тракс, още повече пък прилични такива (т.е. подходящи за концерт)... Пък и Г. Храстов...айде моля ви се, да не сте от филма "С гей-парада на бригада"? Цитирай
Guest Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 ^ това не беше ли песен/инструментал/ на Death ??? Цитирай
Darkman Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 ДА има ли някъде сингбек на тази песен? Цитирай
patient Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 guitarbt.com е free А нещо такова за басисти?! Цитирай
Recommended Posts