zaiphenndan Публикувано Март 9, 2005 Публикувано Март 9, 2005 Дайте си мнението за това,има ли тука ФЕНОВЕ на батката SATRIANI !!!!!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) хехе, тука мнения по въпроса няма. на батка Сач само особено Is There Love In Space? направо ме разби. страхотен Редактирано Март 9, 2005 от stratocaster Цитирай
bigjav Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Е, кажи кво по-точно да коментираме? На мен тук най-интересното не6то ми са трите delay-а, които използва той. Не съм пробвал тази комбинация, най-малкото за6тото нямам толкова дилеи, но при първа възможност 6те пробвам. Иначе, останалото е стандартно- wah pedal преди всичко във веригата и Boss DS-1 3а т.нар. бууст на усилвателя. Другото са ефекти. Аре! Цитирай
stratocaster Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 На мен тук най-интересното не6то ми са трите delay-а, които използва той. ами ползва ги щото има някои парчета които делайа му прави цялята работа. вземи например лайв изпълненията на midnidht, forgotten part 1, day at the beach, bamboo (тая не съм гледал лайв ама се пак ) и според мен един не му стига. аз да бях не 3 ами 30 щях да си наредя Цитирай
zaiphenndan Отговорено Март 9, 2005 Автор Отговорено Март 9, 2005 Бе незнам,какво да кажа само ,че тоя човек направо ме разби.Аз си мислех че послзва цел камион с ЕФЕКТ.Като пример ти давам Пертучи-тоя батка ше изкурти тукашна ПАНЕЛКА само ако даде VOLUME-то на 5(MAX=10) !!!! Мене ме интерсесува какжо е тва:Fulltone,Ultimate,Octave.(Какво подяволите е ТВА????) Цитирай
synchu Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Бе незнам,какво да кажа само ,че тоя човек направо ме разби.Аз си мислех че послзва цел камион с ЕФЕКТ.Като пример ти давам Пертучи-тоя батка ше изкурти тукашна ПАНЕЛКА само ако даде VOLUME-то на 5(MAX=10) !!!! Мене ме интерсесува какжо е тва:Fulltone,Ultimate,Octave.(Какво подяволите е ТВА????) "това" е едно и представлява ефекта октавер на Fulltone компанията. http://www.fulltone.com/ Цитирай
stratocaster Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) бих казал че петручи ще изкърти панелката дори и само ако ги натвари работите си на нея. пък волумето не знам какво обчо има. много техника не значи силен звук Редактирано Март 9, 2005 от stratocaster Цитирай
synchu Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) Нема нищо "специално", освен ако разбира се не са мод-нати специално за Сатриани. Всичко си е добре известно и се предлага на пазаря . Само за Chandler-ите не съм твърде сигурен дали не са излезли от производство рак-юнитите. Редактирано Март 9, 2005 от synchu Цитирай
metalhammer Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) Da ама сега Сатриани свири с други неща . Четох негово интервю че се стреми да свири с простички неща - камиончета и то възможно по малко на брой . явно му трябват парички на пича и е склучил договор с пиви Peavy JSX™ Guitar Amplifier Сатриани за мене е но 1 тва е Редактирано Март 9, 2005 от metalhammer Цитирай
Shagrath Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 ем ей го на ... човека знае на кво да свири BOSS + Marshall :) Цитирай
DILETANT Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Дилеите на марката Чандлър са много стари и мисля, че не се произвеждат вече. Самият Бат Сатч твърди, че имат много хубав топъл звук и още ги използва настроени на различно дилей време, въпреки че може да използва някакъв нов мулти дилей ефект. Иначе целият му гиър е оптимално опростен и използва камиончета вместо мултиефект-процесори. Преди може и да е използвал Маршъл и Богнер, но сега използва Пиви JSX сигничър амп с три канала. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Вземете го сложете тва във спора процесори камион4ета ампове и тн да им отворите очите малко ма ние българите сме си лайна по принцип така че няма смисъл Цитирай
DILETANT Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Въобще тази схема на гиъра на Бат Сатч върху която размишляваме е стара, нищо че е е от guitargeek.com Ето от тук може да си даунлоуднете филмчета на Сатриани с по-актуална информация. http://www.foreverjoe.com/videosaudio.htm Цитирай
niki123bg Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Въобще тази схема на гиъра на Бат Сатч върху която размишляваме е стара, нищо че е е от guitargeek.com Ето от тук може да си даунлоуднете филмчета на Сатриани с по-актуална информация. http://www.foreverjoe.com/videosaudio.htm Цитирай
Bassko Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Абе каква е разликата в звука между дисторжнато уа-уа и уа-уатнат дисторжън ако ме разбирате Демек уа-уато да е преди или след диста?? Цитирай
Recommended Posts