Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Aлоооооооооо, концептуалистите и професионалистите.

Вярно ше набия някой и понеже "Така ли е?..." - не така! ми е подръчен май ше отнесе най-голямото дърво.

Свилене, намери си нещо, да топнеш пръста и спри да вършиш простотии.

Относно небесните.

Има една манафска поговорка - "Отур секиме бак Истанбул" (Ако те кача на К... си, Ще видиш Истанбул)

Сиреч (на чист български) ти предлагам алтернативни (отново на чист български) методи за извисяване!

• Отговори 54
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

^ Баце, бацееееее, баце!

Я блуса си го знам бе - не ме мисли и Моторхеда го знам, ама има и други култури!

П.П.:

Защо трябва да ме качваш някъде бе - както виждаш аз вече се "извисих" без да ползвам услугите ти, но ако някой иска, също си предлагам моите, но за Цариград - това-онова, просветление, ала-бала, моля!

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено
^ Баце, бацееееее, баце!

Я блуса си го знам бе - не ме мисли и Моторхеда го знам, ама има и други култури!

Пич, пусни първо един блус, да видим, че можеш да свириш блус, тогава вече може и с друго око да погледна на "надскачанията" ти. Щото иначе такива, дето директно се хвърлят на голямото "изкувство" (мерси, Роко), твърдейки, че всичко останало им е много постно и стандартно, без изобщо да могат да свирят нормална музика, са малко жалки. Не те познавам и не знам какво можеш да свириш, затова не казвам, че си такъв, но има само един начин да го докажеш.

Отговорено

^ Тук има едно РнР-че (басът пак гъзарее, ама в момента нямам друго), ще потърся из архивите и некое блусче, щом трябва и ще го споделя тези дни >;->

Отговорено
^ Тук има едно РнР-че (басът пак гъзарее, ама в момента нямам друго), ще потърся из архивите и некое блусче, щом трябва и ще го споделя тези дни >;->

Абе... добре, става :)

Отговорено

Младият Шонберг нещо разбуни духовете,а?Айде да видим какво ще направи в някой от зрелите си периоди.И Вагнер е бил млад и неразбран музикално.Очакваме от Свилен новата вълна в постмодерната концептуална и постконцептуална музика.;)

О,Зоро,о Щокхаузен,ООО,Пендерецки!! :)

Отговорено (Редактирано)

брейййй за 7 флажолета и половина колко работи се изписаха...... Де да можехме да свирим така както говорим щяхме да ситгнем госта далеч.....ама уви....та за произведението на" taka li e?" не е лошо особено за музикален фон на изложба наречена: метаморфозите на постконструктивния, модернистичен контрадезинформативен хипердизбаланс на състоянията Примерно....

Редактирано от rudibass
Отговорено

Блусчето от другата тема е готино, хареса ми. Мазно-мазно с тоя слайд бас:)

Позволявам си да обърна внимание на следната мисъл на автора, която много ми допадна:

"Понеже съм забелязал, че тук, по принцип, се говори или добро, или нищо и когато някой си позволи да си признае, че не харесва еди кво си, бива не особено добре коментиран, официално разрешавам всякакви мнениия "

Явно не съм единствения стожер за свобода на словото.

Да видим как ще се развие идеята с "аканите" флажолети;)

Отговорено (Редактирано)
^ Баце, бацееееее, баце!

Пич, пусни първо един блус, да видим, че можеш да свириш блус, тогава вече може и с друго око да погледна на "надскачанията" ти. Щото иначе такива, дето директно се хвърлят на голямото "изкувство" (мерси, Роко), твърдейки, че всичко останало им е много постно и стандартно, без изобщо да могат да свирят нормална музика, са малко жалки. Не те познавам и не знам какво можеш да свириш, затова не казвам, че си такъв, но има само един начин да го докажеш.

Сигурен съм, че "Така ли е ..." е един от добрите блусари у нас (не знам колко ми е меродавно мнението но 100 % заставам зад него), ако не беше да съм го натрошил до сега - буквално.

Нека търси, 'ма по-скромно.

Редактирано от RockoBG
  • 2 weeks later...
Отговорено

И ако се укротят страстите ще е фантастично... Малко срам имайте! Големи хора сте! Бях се зарекъл да почистя тази тема, но видях, че авторът е помолил да не се прави. Престанете докато му е време! Нека нападките са на лични съобщения. Въздържайте се, защото следващия ми коментар ще е финален за тази тема.