H.R. Отговорено Декември 30, 2017 Автор Отговорено Декември 30, 2017 Пичове струва ми се, че не ви разбрах докрай или не съм наясно с нещо. 1. Преди да се появи USB връзката MIDI сигнал или команди се предаваха само чрез кабел с жакове петици. Както и захранване като опция. 2. Когато се появи USB връзката с конекторите, каквито си ги знаем - MIDI сигнал/команди вече се предават и по такъв кабел - той си е цифров. Както и захранване като опция. Такива устройства ги водят MIDI/USB или MIDI via USB. Mного устройства ги правят с входове/изходи и USB и "петици" за универсалност и удобство на потребителя. На това Бери виждам само букси петици отзад и отделно силова захранваща букса за 220 v. Не виждам букса за USB кабел. Искате да кажете, че през петицата, където минава MIDI сигнала си се и захранва с постоянен ток - фабрично без модване. А силовата букса с трите пина (както я наричам) е мрежова връзка ? Цитирай
musicman Отговорено Декември 30, 2017 Отговорено Декември 30, 2017 Не, през петицата се захранва след модване. Фабрично се захранва, чрез мрежов кабел. И под мрежа имам в педвид електрическа мрежа, не компютърна. Така, че да там влиза захранване 220 в. Цитирай
H.R. Отговорено Декември 30, 2017 Автор Отговорено Декември 30, 2017 (Редактирано) И под мрежа имам в педвид електрическа мрежа, не компютърна - e да де - оня ако е и електричар и китарист и рибар (ако примерно е от Варна) и Cisco специалист и арматурист - та понякога бърка мрежите и се чуди ! П.П. - стига да не обърка трифазната с компютърната ! Редактирано Декември 30, 2017 от H.R. Цитирай
Recommended Posts