Steve Vai Публикувано Септември 1, 2017 Публикувано Септември 1, 2017 Колеги стана следния проблем свиря си гася компа и на следващия ден пак тръгвам да свиря ,пускам cubase и след това guitarrig и като почна да свиря забавя със 1-2 секунди звука ,какво да направя ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2017 Отговорено Септември 1, 2017 Провери да не се е завъртял драйвера от ASIO на WDM/DirectX ли бяха там калпавите М$ варианти... Цитирай
Steve Vai Отговорено Септември 2, 2017 Автор Отговорено Септември 2, 2017 не съм пипал нищо попринцип ,не съм в час ,ако ти е удобно един скриин шот да направиш да видя Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 4, 2017 Отговорено Септември 4, 2017 Нямам Уиндоуси и Кюбейси, ама в нета има достатъчно упътвания. Примерно в това видео на около 44-та секунда: Цитирай
Steve Vai Отговорено Септември 19, 2017 Автор Отговорено Септември 19, 2017 Baby Thomas еееееееееее братинка евала ,оправи се ....заради тая тапотия не бях свирил месец ,много ама много ти благодаря ....за черпене си ,и то много ))))))))) 1 Цитирай
Recommended Posts