Joys Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) Много ме вълнува има ли такъв Pan ефект (самостоятелен или в процесор), може и да не се казва така но да може да превключва каналите като се натисне някой суич ?Като пантера например. Натискаш педала и китарата се чува само от лявао, натискаш - чува се отдясно... и съответно и посредата да може да се чува Ще черпя бири !!! Ами направи си го сам. Какво има толкова да мръднеш по електронните магазини и да си намериш превключвател с 4 позиции . Примерно :1. Без звук, 2. 2 канала, 3. Ляв, 4. Десен. Другото е поялник, тинол и майсторлък. Друг е въпроса ако искаш да си прав и да го включваш с крака. Там се иска повечко познания в електрониката май, но и това не е невъзможно. P.S. Може да си туриш и 2 диода да ти показват кои канали работят. Редактирано Януари 19, 2005 от Galileo Цитирай
AXE Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 И аз ви препоръчвам Никифена за целта Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 както каза antonium зимаш 2 копчета и си правиш в 1 случай сигнала го пускаш на левия канал в другия в десен ако не ти е ясно. щи нарисувам картинка. Цитирай
Joys Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 може да си направишне би трябвало да е трудно трябват ти 2 прекъсвача и кутия аз си направих един прекъсвач като го натисна, сигнала ми спира и се получава интересен ефект Още по интересен е ефекта както си свириш да се изключи захранването на ефекта и да слушаш звуково как се "изпразват " кондензаторите. :idea: Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 ........като на стар лампов усилвател......... или транзисторните дет губят губят и най накрая едно пук.. и край хаххах Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 само да не е нещо интимно, че заминахме и 2мата Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Още по интересен е ефекта както си свириш да се изключи захранването на ефекта и да слушаш звуково как се "изпразват " кондензаторите. :idea: е тва трбе да се чуе Цитирай
bigjav Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Начи, Digitech GNX има Пан, но е автоматичен, т.е. не това, което търсиш. Ernieball, обаче имат еkcпрешън педали, които са предназначени точно за това, да панираш отляво и отдясно..... Па после сядаш на по бира и егати и якото манжаре! :green: Успех! Цитирай
musicman Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 Аз вече поръчах на Никифена Цитирай
musicman Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 Вече има !!!! С гордост ви представям новата си придобивка дело на N-Audio много е яко !!!! Ще ви поканя на първия концерт на който ще го използвам понеже този ефект няма смисъл в студиини условия - ще ви го демонстрирам някой път на живо Хвала Никифену Цитирай
assoass Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 (Редактирано) ЧЕСТИТО! Колко ти излезе вносът? Редактирано Февруари 8, 2005 от assoass Цитирай
antonium Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 (Редактирано) до Nikifena не разбирам много(затова и питам). ама за какво му е вход за адаптер ( dc ) не си ли го направил некакси само с прекъсвачи ? Редактирано Февруари 19, 2005 от antonium Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 @никифена:луд си човече!давай в същия дух! Цитирай
Beio Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 не разбирам много(затова и питам).ама за какво му е вход за адаптер ( dc ) не си ли го направил некакси само с прекъсвачи ? може да е заради лампичките :idea: :idea: :idea: Цитирай
Recommended Posts