Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

аааа че съм тъп..ми Томас Ланг бе :wall: немскиьот Дейв Уекъл,само дето как праска със онова ми ти карданче-сонорче не е истина:)

creative control 1-4 за който не е гледал:);)

между другото той си пада патриот и сичко му е немско..май без палките де:)

Редактирано от Katsko
  • Отговори 151
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Отговорено
4. Sean Kinney (Alice In Chains)

Шон Кинни управлява ! :D

Който не вярва - да се пробва да изсвири 1:1 барабанното интро на "No Excuses"

че го бива е ясно и на глухите. а това интро е едно от най-готините неща които съм свирил. само дето ми липсваха малко сплашовете ама се оправих някак. евала пич наистина тоя дръмър е велик.

Отговорено

1. Джеф Поркаро

2. Саймън Филипс

3. Стив Гад

4. Върджил Донати

5. Пеле Олсинг(Роксет)

БГ барабанисти:

1. Христо Йоцов

2. Стоян Янкулов

3. Петър Славов

4. Венко Поромански

5. Димитър Семов

• 4 weeks later...
Отговорено

Като за начало и аз да спомена Дани Кери и Джош Фриизи (Tool i Perfect circle rulzzz:))))))):curse::curse: ...те са направо учители по музика):blink:

Не съм сигурен дали сте го написали вече, защото незнам как се казва и за тва да спомена и барабаниста от първия Mashine Head.Е тоя пич е направо извратен:(Няма такива барабани!Същото важи и за барабаниста на Messugah, въпреки че тях вобще не съм ги слушал, но като съм гледал на клипчета какво прави въпросня изрод.... И като съм подпочнал на тая вълна ще кажа, че Игор Кавалера е луд също.А само 1 човек го е споменал????Не става въпрос само за това колко си бърз или техничен, а и какво си измислил, нали:D))Дейвид Силвейра от Корн!!Поздравявам ви с Faget по тоя случай!И Clown после:D))

А освен нгореспоменатите български барабанисти искам да добавя и един пич - Бамби от OH дето е удоволствие да го гледаш как свири.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Отговорено

Как така само 5-абсурд :) Но хаиде да ги подхва6там-любима троика:1.Върджил 2.Уекъл 3.Денис 4.Марвин/Смити/:P 5.Бъди Ри4 6.Колаюта 7.Ковингтън 8.Стиив Смит 9.ЖакДежонет задължително и БГ дръмъри-Христо Иоцов,П.Славов,Янкулов да не забравяме и народната музика-барабаниста на Канарите/не му зная името:)/ Все пак нито с JAZZ,о6те по-малко с рок,можем да ги 6а6нем-хамериканците :) а примерно с....криво садовско ;) Така 4е,като 4уе6 тези имена става6,застава6 мирно и отдава6 4ест :)

Отговорено

1-Dave Lombardo-Slayer,TestamenT

2-Gene Hoglan-TestamenT

3-Steve Riley-W.A.S.P.

4-Frankie Banali-W.A.S.P.

5-Stet Howland-W.A.S.P.

Come and take me down - The dark beyond

And take me there - Where I come from

Отговорено

1-Dave Lombardo-Slayer,TestamenT

2-Gene Hoglan-TestamenT

3-Steve Riley-W.A.S.P.

4-Frankie Banali-W.A.S.P.

5-Stet Howland-W.A.S.P.

Е тва за мен са барабанистите кадето им се вазхищавам.даже сам и на това ниво/не казвам 4е сам наи-добриа/. но за другите ми идоли няма кво да говоря

1-Shannon-Godsmack

2-Charlie Benante -Anthrax

3-Damond Jiniya-Savatage

е тва са другите големи барабанисти за мен ;);):);):headbang:

Отговорено

Айде да възродим темата за ТОП 5

Мисля да направя малък ъпдейт на моят ТОП 5 който съм написал по-рано в началото на темата

Та значи...

1.

DANNY CAREY

от TOOL

- Основен извор на вдъхновение за мен....както той, така и цялата банда

Danny1Carey.jpg

2.

JOEY JORDISON

от SlipKnot

- Изрод...нечовек :twisted:

joeyjordison.jpg

3.

TERRY BOZZIO

- Няма да коментирам

terrybozziokit.jpg

4.

ROGER TAYLOR

от QUEEN

- Също без коментар, самата дума QUEEN говори достатъчно :)

Roger-Taylor5.jpg

5.

MIKE MANGINI

- Уникален :)

mikemangini55022.jpg

Отговорено

добре бре хора всякакви барабанисти сте писали всички от световна класа но не видях никаде да е писано за Рино(барабанист в албума на Manowar-the triumph of steel)там има дръмсоло с него и мисля че и тои е достоен за темата

:dance::)