serengeti Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 Да бе хора дойде.Аз затова не се появявам щото циклим здраво. http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=112644 Отначало свирих с тия струни с които пристигна и се бях уплашил че са смотани пикапите- не че са много хубави, Обаче днеска ги смених с едни дадарио -средна хубост и звукна доста добре.Утре ще хода да я чуя на повече жар че в нас не е много удобно.BTW при смяната на струните сцепих едно метално квадратче с вдлъбнатинка в него от пренатягане- на седма струна дали някой знае откъде да си купя или да си направя при някой стругар. Цитирай
Tomov Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Какво точно си сцепил, горе в нът-а, тази пластина която заключва 6та и 7ма струна? Доколкото виждам е поставена напречно на струните... (извинете ме ако греша, не съм имал китара с флойд) Части за двойно заключващи системи трябва да продават по музикалните магазини. Малко офтопик: Винаги ли при китара с Флойд Роуз, колелцата в основата на струната (болрингс) са от страната на ключовете ? Цитирай
daniel.hristov Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Малко офтопик: Винаги ли при китара с Флойд Роуз, колелцата в основата на струната (болрингс) са от страната на ключовете ? Ами при двойно заключване струната обикновено се заключва и в моста, така че колелцата се явяват леко ненужни - обикновено просто се отрязват от струната. Има и такива системи дето не се заключват откъм тремолото а само на главата на грифа (Ibanez TRS-505 например) и при тях колелцата си трябват. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Март 10, 2007 Отговорено Март 10, 2007 Да бе хора дойде.Аз затова не се появявам щото циклим здраво. http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=112644 Отначало свирих с тия струни с които пристигна и се бях уплашил че са смотани пикапите- не че са много хубави, Обаче днеска ги смених с едни дадарио -средна хубост и звукна доста добре.Утре ще хода да я чуя на повече жар че в нас не е много удобно.BTW при смяната на струните сцепих едно метално квадратче с вдлъбнатинка в него от пренатягане- на седма струна дали някой знае откъде да си купя или да си направя при някой стругар. И какво - доволен ли си от цигулката, заслужаваше ли си парите? Какво имаш предвид под кофти пикъпи? Хвърлил съм й око та затова питам. Цитирай
serengeti Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 (Редактирано) Да ти кажа честно не е кой знае кво ама за 300 кинта става за жар.Ако искаш заповядай да и врътнеш едно кръгче некой ден.Нивото е се едно скуяар или некой джаксън само ха грифа пише неква простотия ама ще я боядисаме )) А и тремолото не се разстройва засега ... Редактирано Март 10, 2007 от serengeti Цитирай
serengeti Отговорено Март 11, 2007 Автор Отговорено Март 11, 2007 http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=112800 eто и подарък има към нея!!!! Цитирай
avaavaava Отговорено Март 11, 2007 Отговорено Март 11, 2007 (Редактирано) Kaжи сега как стана доставката ?Кой ти я достави дай подробно...Звъннаха ли ти ?Куриер ли Ди еич ел ли.....поща ли? Редактирано Март 11, 2007 от avaavaava Цитирай
serengeti Отговорено Март 11, 2007 Автор Отговорено Март 11, 2007 Плащаш swift трансфер 30 лв.,ако нямаш credit card,пращат ти я в пощата на митницата получаваш известие,отиваш- 4 лв. за освобождаване и зимаш тамбурата.После ЖАР до дупка!!! Цитирай
avaavaava Отговорено Март 11, 2007 Отговорено Март 11, 2007 Плащаш swift трансфер 30 лв.,ако нямаш credit card,пращат ти я в пощата на митницата получаваш известие,отиваш- 4 лв. за освобождаване и зимаш тамбурата.После ЖАР до дупка!!! Aмa никой не ти звъни ,ами бланка в пощенската кутия ти пускат? Цитирай
avaavaava Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Mоля кажете как точно става известяването че китарата е в митницата(имам проблем с пощата и за това ме интересува- ако не получа известие к`во праиме). Цитирай
serengeti Отговорено Март 12, 2007 Автор Отговорено Март 12, 2007 след 20 дена отиваш в пощата и търсиш пратка на твое има така направих аз Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=112800eто и подарък има към нея!!!! Шегуваш се нали? Билетите верно ли са подарък? Аз вече съм поръчал де, ама все пак... Цитирай
Recommended Posts