Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Днес записахме това в нас и пак нямам търпение да пусна това изпълнение на тези таланти:

http://visiondann.com/Mariela_Dobri.mp3

Интересно ми е да чуя мнението ви!

Поздрави!

Данчо

Отговорено

Гласовете им си пасват повече от перфектно. За пеенето - няма да коментирам, щото няма нужда от коментар.

Имаше преди една иконка с едно човечЕ, дето се кланяше като в джамия...

Отговорено

Много яко.

Може съвсем леко да дръпнеш гласа на момчето напред(според мен).

При дуетното пеене Мариела завършва по-вибрато и остава сама в края на фразите(мисля,че ако съвпадат двата гласа по времетраене ще е по-красиво(въпреки,че стилът на момчето е различен).

Това е мое мнение.

Иначе са абсолютни! :metalist:

Отговорено

Много красиво :greenball:

p.s. Иначе има истина в думите на Гео и мисля, че може малко реверб

за повече дълбочина на дадеш, на мен лично много руум ми звучи, но това

си е мое мнение, песента е прекрасна ;)

Отговорено (Редактирано)

Сега ъплоадвам по-актуализиран вариант. С по-балансирани вокали.

Иначе ривърба беше по-малко, понеже така го пожелаха Мариела и брат й. Сега сложих нормален ефект за глас "ВОКАЛ Ривърб" (медиум).

Освен това устаночих, че динамичните ефекти поради недоглеждане са се оказали след ривърбите в чейна, което драстично е променило характеристиката на ривърба и по принцип не е правилно. Та се наложи и ги пренаредих :)

Възможно е също да има малък остатъчен руум ефект - все пак записвахме в кухнята ми :) която не е саунд-прооф :)

Линка е същия. Вече там е новия вариант.

Редактирано от visiondann
Отговорено

Много добре се съчетават, Браво!На мен лично ми харесва това,че двата гласа стилово се различават,но пък имат сходни тембри.

Отговорено
... На мен лично ми харесва това,че двата гласа стилово се различават,но пък имат сходни тембри ...

Да, и аз така мисля. И точно заради това не смятам, че трябва да почват и свършват фразите по едно и също време (както спомена Гео). Точно в това за мен е очарованието на изпълнението.

Отговорено
... На мен лично ми харесва това,че двата гласа стилово се различават,но пък имат сходни тембри ...

Да, и аз така мисля. И точно заради това не смятам, че трябва да почват и свършват фразите по едно и също време (както спомена Гео). Точно в това за мен е очарованието на изпълнението.

Въпрос на вкус... :rolleyes: