Ivan Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 (Редактирано) Записах и аз,първо и единствено изпяване,нали е jam check it Много яки варианти иначе,Wolfheart цепи,synchu и той яхнал коня,давайте и другите zanev,радваш с тез идеи,жив и здрав Редактирано Февруари 12, 2007 от Ivan Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 12, 2007 Автор Отговорено Февруари 12, 2007 О йееее...... друго няма какво да кажа . Мале мале ..... имало живот и на тая планета . Цеко Цитирай
Ivan Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Инструменталистите превзеха раздела,малко отпор да има,а и живота да е по разнообразен Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 я виж ти,тука става все по инрересно. ех закъсняхме ЕВРОВИЗИО,закъсняхме.ама ни чакай следващия път ще дойдем да порежем глави там. Музиката е на лице,пеенето си го имаме,а шоуто..... не казах ли,че ще режем глави. страхувам се само,че има доста време до тогава, темата със сигурност ще се разрасне. надявам се само като удари часът да можем да се сместим сите на сцената. П.С. офте мофте.ЧАКАМЕ!!!! Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Лелеее...всичко живо кърти братче...и вокали имаме вече...при първа възможност ще участвам Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 Ами че ади де .... щото ми се изчака чакалото . Цеко Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Don Pepinio - Rock Jam 3 Реших и аз да ударя нещо отгоре! Zanev 70 Евала за идеята!!! Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 Въй въй ..... don_pepinio братле ти ми разби детската психика доколкото я имам .... страхотно ... направо е в стил без дъх . Заслужаваш си всичките похвали които ще се изсипят отгоре ти в следващите дни ... бравос пич . А за тона на китарата ти кво да кажа .... всъщност я направо казвай как и с какво си го записал това чудо . Убийствено звучи ..... мама му стара убил си змея и неговите роднини до 6-то коляно ..... дано само не откажеш следващите от участие в джема . още веднъж ЕВАЛА . с поздрав без дъх - Цеко Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Don Pepinio - Rock Jam 3 Освен немам думи , друго не мога да кажа . Сташно е ! Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 (Редактирано) Въй въй ..... don_pepinio братле ти ми разби детската психика доколкото я имам .... страхотно ... направо е в стил без дъх . Заслужаваш си всичките похвали които ще се изсипят отгоре ти в следващите дни ... бравос пич . А за тона на китарата ти кво да кажа .... всъщност я направо казвай как и с какво си го записал това чудо . Убийствено звучи ..... мама му стара убил си змея и неговите роднини до 6-то коляно ..... дано само не откажеш следващите от участие в джема . още веднъж ЕВАЛА . с поздрав без дъх - Цеко Нямаш проблеми приятелю! Както обикновенно:Ibanez,shred master(marshall),VMB G75 tube series,shure 545.В Cubase съм сложил дилей,мултибанд компресор и на Waves "Trueverb".А щях да забравя че съм и с нови адаптери(DiMarzio/IBZ). dedomito,rocker vn - радвам се че ви е харесало! Редактирано Февруари 14, 2007 от don_pepinio Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 don_pepinio - изверг просто нямам думи Цитирай
synchu Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Праведно и радващо ухото творение, Пешо Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 dop_pepinio както винаги в пълна светлина Много яка идея и изпълнение - направо придаде завършен вид на композицията. Цитирай
Recommended Posts