lemmesmash Публикувано Юли 3, 2017 Публикувано Юли 3, 2017 Здравейте ! В САЩ чух за една фирма, която дава китари под наем (във връзка с това, че не ги купуват..) и беше доста евтино. 12$ за стратокастър на месец. Търся нещо такова в София. Искам да посвиря 1 месец със 7 струнна китара или друга подходяща за ниски строеве. Идеята ми е да си купя в последствие, ако ми допадне. Приемам предложения и от колеги. Естествено, срещу заплащане. Цитирай
Fashion Отговорено Юли 3, 2017 Отговорено Юли 3, 2017 (Редактирано) Мисията невъзможна, ми се вижда тази работа!Невъзможна при наем процент или процент и нещо от стойността на инструмента за месец. Редактирано Юли 3, 2017 от Fashion Цитирай
JetMan Отговорено Юли 3, 2017 Отговорено Юли 3, 2017 Като всички подобни услуги под наем ако изобщо някой тръгне да го прави - ще има и депозит (обикновено пълната цена на стоката). Защото няма гаранция че ще я върнеш изобщо. 1 Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Юли 3, 2017 Отговорено Юли 3, 2017 Беклайн рентал компаниите може и да дадат, но на поне един порядък нагоре и то за ден Цитирай
Ламби Отговорено Юли 3, 2017 Отговорено Юли 3, 2017 Ако приемем,че хубав седем струнен страт струва към три бона и наемът му е 20 лева месечно,този дето ти го дава ще е на печалба след 150 месеца. Цитирай
Jim-ph Отговорено Юли 3, 2017 Отговорено Юли 3, 2017 "Искам да посвиря 1 месец със 7 струнна" >>> и да сложа там три хъмба, двойно-заключващ се калер и други позиции... Цитирай
Recommended Posts