KingdomX Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Е, значи не е само китара и кубе. ГТ 8-цата прави чудеса Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 (Редактирано) Това солце е записано ,китарата в кубето и от Line out на кубето дирекно в саунд картата.Не съм използвал Boss GT-8 и говорител-микрофон.Само драйф канала на кубето + реверб и дилей също от кубето. Редактирано Февруари 10, 2007 от Fashion Цитирай
de4o Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 престраших се и аз(щото отдавна не съм пипал китара),но нали все пак темата е за саунд... падам си по "мръсните" драйвове,та това трябва да е нещо такова... по-нататък ще пусна друго... SQUIER STRATOCASTER>BOSS ME-8 директно в картата http://media.putfile.com/mixdown-85 (rock)(flag:bg) Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Ето един саунд;Паф Про адаптер на Нек/ И малко софтуери. Това е всичко. http://www.cmusicforum.com/dimitar/Dimitarsomesound.mp3 Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Напоследък в къщи се премята една китарка Китарата е Блейд и подлежи на сериозна къстъмизация,първата част от нея вече е завършена в смисъл че адапторите и (Levinson) вече са сменени съответно с Дънкан и 2 Фендера,а сега ще я водя на доктор(при Диката),да изфабрикува нов гриф и да и смени пикгарда и тн.Тази вечер подрънквах с нея,саунда ме изкефи и записах един семпъл Blade Правен е с: Китара,ТC vintage distirtion,Boss DD3,саунд карта Цитирай
ho6imin Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 коле,какви точно са фендерските адаптори? Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Ми не знам майна,най обикновенни стандартни.Ако ти е интересно в началото на март(5,6) можеш да видиш метлата и да я пробваш.Таман и някое кафе ще се излющи Цитирай
ho6imin Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 о.к.много сам изкован,защото и аз съм полудял да правя сбирщайнстрат,а и отдавна съм запознат с блейд.та живи и здрави... Цитирай
Recommended Posts